Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν δεν σκοράρεις, δεν παίρνεις ούτε την ισοπαλία - Παικταράς ο Τζόρνταν

Kataskopos speaking

Πρώτη φορά είδα φέτος τη Βέροια και αυτό χάρη στην ζωντανή μετάδοση του sportsfan.gr. Η «Βασίλισσα» ήταν μαχητική, προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της. 

Κακά τα ψέματα, η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Ειδικά σε δυο-τρεις θέσεις, απαιτείται άμεσα να έρθουν έμπειροι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, γιατί με τα πιτσιρίκια δεν βγαίνει... το έργο! 

Μου άρεσε πολύ αυτός ο Τζόρνταν στα χαφ. Το μιλάει το τόπι, έχει καλό κοντρόλ και σωστή πάσα. Ξεχώρισε σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Δυστυχώς όμως, λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμούς και προετοιμασίας, κουράστηκε γρήγορα και δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητές του. 

Ο Α.Ο. Χανιώτης ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Εμείς στις 1-2 καλές ευκαιρίες που είχαμε, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Επίσης, χάσαμε το πέναλτι με τον Μεληκιώτη και κάπου εκεί αντίο ζωή. Αν σε τέτοια ματς δεν μπορείς να σκοράρεις, τότε δεν παίρνεις ούτε την ισοπαλία.

Πάντως η εικόνα στην εξέδρα ήταν αποκαρδιωτική. Λιγοστός κόσμος, καθόλου παλμός και μια γενικότερη εικόνα μιζέριας. Αλλιώς είχαμε συνηθίσει την ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά». Ποιος να μας το έλεγε πριν δύο χρόνια που πηγαίναμε «τρένο» για την Super League, πως μετά από 20 μήνες θα παίζουμε την παραμονή μας στην Γ' Εθνική και να φλερτάρουμε με υποβιβασμό για την ΕΠΣ Ημαθίας;

1 σχόλιο:

  1. Τον παλμό που τον καταλάβατε ;;από το youtube;;; ο κόσμος και πολύς ήταν για αυτή την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ