Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φίλιππος is dead! Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ο «Αυτοκράτορας» του Ελληνικού Handball

Αφού απαξιώθηκε, υποβιβάστηκε στην Α2 και τώρα... «λουκέτο»
Ποιος να το πίστευε πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Φίλιππος κατακτούσε το πρωτάθλημα, πως θα θα έρθει μια ημέρα που το σωματείο δεν θα υφίσταται πλέον. 

Κι όμως, αυτή η θλιβερή ημέρα ήρθε και πλέον ο αθλητισμός της Βέροιας θρηνεί. Θρηνεί για μια ομάδα-πρότυπο που έκανε περήφανη μια ολόκληρη πόλη και ταξίδεψε στο εξωτερικό. 

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών έκανε πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/10), αλλά δυστυχώς, ο «Αυτοκράτορας»... is dead! Δεν θα λάβει μέρος γιατί απλά δεν υπάρχει ομάδα! 

Ο αγώνας που έχει οριστεί με αντίπαλο τον Φέρωνα Βέροιας δεν θα πραγματοποιηθεί και το σκορ κατοχυρώνεται με 10-0 (άνευ αγώνα) υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Η επίσημη αιτιολογία από την ομοσπονδία είναι πως ο Φίλιππος Βέροιας αποχώρησε εγγράφως!

24 σχόλια:

  1. βαλτε τον αναστασιαδη της βεροια για χρηματοδοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ικανοί και δραστήριοι άνθρωποι στον χώρο και δημιουργήθηκε υγιής διαδοχή κατάσταση. Φερωνας,πρωταθλητης Ελλάδος στα ηλικιακά πρωταθλήματα,συμμετοχή στην Α2 εθνική κατηγορία με παιδιά 16 και 17 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι , ντροπή σε όλους ....και ειδικά στην σελίδα σας ....έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα για το σωματείο και την ιστορία του. Η ζωή όμως συνεχίζετε και για αυτό οι υπεύθυνοι του Δήμου δεν θα πρέπει να μεμψιμοιρούν και να προχωρήσουν και αυτοί παρακάτω. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου και να ‘’μοιράσουν’’ εκ νέου τις ώρες προπόνησης στα υπόλοιπα σωματεία της πόλης. Και για να δώσουν πνοή στα σωματεία αυτά, αλλά κυρίως για να μην παρανομούν άλλο κάνοντας τα στραβά μάτια σε δήθεν σωματεία με δήθεν προπονητές. Άντε κύριοι αρμόδιοι ανοίξτε λίγο τα μάτια σας φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι δεν θέλουν να αφήσουν τις καρέκλες, κάποιοι (πολλοί) έχουν κάνει καριέρα και έχουν βιοποριστεί κούτρα όλη τους την ζωή (Δημόσιοι, Δημοτικοί υπάλληλοι κτλ.) λόγω του σωματείου αυτού. Ας σταματήσουν λοιπόν όλοι να κάνουν τους ανήξερους και ας προχωρήσουν μπροστά. Και πρέπει κάποιος επιτέλους να ασχοληθεί για την νομιμότητα των πραγμάτων που συμβαίνουν στο σωματείο αυτό. Η πόλη έχει άξιους ανθρώπους με όρεξη να κάνουν πράγματα. Οι φορείς της πόλη πρέπει να καταλάβουν ότι ο Αυτοκράτορας πέθανε. Φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν όλοι αυτοί που τόσα χρόνια από αυτήν την ομάδα μπήκαν στο δημόσιο και περάσανε τόσα πολλά που ούτε στα όνειρα τους θα ζούσανε βάζανε πλάτη στην ομάδα η ομάδα δεν θα έπεφτε
    Ξέρω πως η απάντηση τους είναι πως δεν θέλουν τον πρόεδρο αλλά αυτό να το λέγανε και όταν περνάνε μισθούς από αυτόν !!!
    Δεν υποστηρίζω κανένα αλλά είναι άδικο και άσχημο σε μια πόλη σαν την Βέροια να μην υπάρχει ο Φίλιππος σαν ομάδα στο πρωτάθλημα !!!
    Και επειδή θα βγει το σχόλιο σαν ανώνυμος, είμαι ενεργός αθλητής σε άλλο άθλημα και ο γιος μου είναι αθλητής του συλλόγου και του ζήτησαν να πάει να παίξει να σωθεί η ομάδα αλλά επειδή είναι μικρος και επειδή δεν υπάρχει κανένας μεγάλος να τους βοηθήσει στην ομάδα δεν τον άφησα
    Αν υπήρχαν έστω 5-6 άτομα μεγάλα και έμπειρα θα τον πρότεινα να πάει να βάλει πλάτη στην ομάδα να σωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι τωρα πεσανε ολοι απο τα συννεφα; Τοσο καιρο ακουγεται στην πολη της Βεροιας οτι δεν θα κατεβει η ομαδα και ενας ανθρωπος δεν βρεθηκε να βοηθησει. Τοσος χαντμπολικος κοσμος και ενας δεν βρεθηκε.. Επισης ο σημαντικοτερος λογος για το σημερινο αποτελεσμα ειναι : απο την σεζον 2013 εχουμε αφησει ολους τους βεροιοτες παιχτες να φυγουν και στην κυριολεξια αυτη τη στιγμη να βρισκονται σε ολες τις ομαδες ειτε εχοντας πρωταγωνιστικο ρολο ειτε εχουν σταματησει το αθλημα λογω αλλων υποχρεωσεων. Αν λεω ξανα αν ολοι αυτοι οι παιχτες παιζανε αυτη τη στιγμη στο φιλιππο η ομαδα θα ηταν ανετα μεσα στην πρωτη τετραδα. Αλλα οχι .. Εμεις εδω να πληρονουμε μια ζωη τους ξενους. Και τους βεροιοτες τιποτα. Ενω ο δουκας ο ζαφειρακης ή το αργος πρωτα θα πληρωθουν οι γηγενης και μετα μεταγραφες. Αυτα για μαθαινουν τι γινοτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ ρε ανωνυμε ποιον θα αφηνες να βαλει πλατη και να σωθει η ομαδα; Ρωτα κανα παλαιμαχο πως συμπερηφερθηκαν στους προηγουμενους που εβαλε πλατη να δεις οτι δεν αξιζει; Ευτυχως σημερα παιζω σε αλλη ομαδα νοτια και εχω σωθει απο αυτην τη μιζερια. Δεν μας ηθελαν στη Βεροια γιαυτο φυγαμε και σωθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα πολύ αξιόλογος κ ιστορικός συλλογος! Είχαμε παίξει εναντιον του σε ένα τουρνουά κ οι γονείς των παιδιών μας χειροκροτησανε κ μας είπανε μπράβο πάρα την ήττα μας! Η Βέροια μόλις έχασε μια πολύ καλή ομάδα κ ορόσημο στον αθλητισμό της πόλης. Ο φερωνας μια καινούρια ομάδα είχε φέτος μια αξιοθαύμαστη ομάδα στο πρωτάθλημα παίδων κ μαζί με κάποια ένωση υποθετω με τα παιδιά απ τον Φίλιππο θα χτίσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο σε κάθε κατηγορία πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια σε όσους ευθύνονται για την κατάντια της ομάδας μπράβο σας με τόσους ανθρώπους άξιους να βοηθήσουν και να πρωταγωνιστεί επιλέξατε την πάρτη σας και βλέπεις τώρα από δυο τρεις βεροιωτες σε όλη την Α1 να κάνουν παπάδες αντί να χτίστει μια ομάδα με δικά της παιδιά από τα ηλικιακά με παράδοση από τα ηλικιακά μέχρι αντρικό καταφέρατε να την κάνετε ούτε στην Α2 να κατεβαινει ομάδα ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά σε αυτή την πόλη που ζούμε όλοι μας έχουμε κοντή μνήμη !!!
    Όταν όλοι αυτοί ήταν βολεμένοι στον Φιλλιπο ήταν όλα καλά ,
    Μόλις βολεύτηκαν κάπου άλλου τους φταίει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!
    Ήταν αυτοί ( μαζί με τον αδερφό του ) που βάλανε ένα σκασμό λεφτά τότε ήταν καλοί η μήπως ( κορόιδα ) ;;
    Τώρα που δεν βάζουν λεφτά τώρα φταίει ο πρόεδρος !!!
    Ρεεεεε ……. Δεν ντρεπόμαστε λίγο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον κοροϊδεύεις! Ο μοναδικός υπεύθυνος για αυτό το χάλι είναι ο πρόεδρος! Αυτός έδιωξε όλους τους επενδυτές!

      Διαγραφή
    2. Προς 22 Οκτωβρίου 2023 στις 10:39 μ.μ. ...Πάρτε τον παλιό πρόεδρο της Βέροιας "άρχοντας" και σήμερα πρόεδρο δημοτικής επιχείρησης , για πρόεδρο , θα σας λύσει τα πάντα .....

      Διαγραφή
  12. Πως να αναλάβουν άλλοι; έκαναν εκλογές μεταξύ τους χωρίς να ενημερωθεί κάνεις.Εχουμε κοντή μνήμη,το γυναικείο ήταν στην Ευρώπη και αυτοι πουλούσαν παίχτες στην Βέροια 17, ο στίβος του συλλόγου που βρίσκεται;
    Να είναι καλά κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλους συλλόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε οχι και θρηνει η Βεροια!! Η Βεροια εχει αθλητες και ανθρωπους εκτος Φιλιππου που διαπρεπουν σε Ελλαδα και εξωτερικο!! Στη Βεροια έχετε μαθει να ειστε ομαδολάγνοι και προσωπολάγνοι...Ανοιξτε λιγο τα ματια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες; Πλάκα μας κάνεις; Ο Φίλιππος είναι η ζωή μας και όποιος παίζει με την ζωή μας θα μας βρει απέναντί τους!

      Διαγραφή
  14. Καλα ρε πεσατε απο τα συννεφα???εσεις οι γονεις που ειχατε τα παιδια σας στις ακαδημιες του φιλιππου και τα πηγατε στον φερωνα εισαστε συνενοχοι για την κατασταση εστω και με μικρο ποσοστο...η ομαδα ειχε προεδρο στα χαρτια εδω και 5 χρονια που δεν εκανε απολυτως τιποτα,, ηθελε τον φιλιππο για να φαινεται..ΝΤΡΟΠΗ σε ολους καληνυχτα βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα για ποιο λόγο είναι συνένοχοι;; Επειδή πολύ απλά θέλουν να τα παιδιά τους μέσα από το χάντμπολ να γίνουν και άνθρωποι σωστοί για την κοινωνία;; (Το κάνει και αυτό ο κυριος Χατζηπαρασίδης) Βλέπετε εσείς μήπως να υπάρχουν προσπάθειες για τα τμήματα υποδομών στο σύλλογο;; Και αν ναι σας εύχομαι να αφήσετε το παιδί σας εκει ώστε όταν θα θέλετε να φυγει το παιδί σας από την ομάδα για να παίξει σε άλλη πόλη που πιθανόν να σπουδάζει, ο κυριος πρόεδρος να σας ζητήσει περισσότερα λεφτά από αυτά που ζητάει χρόνια τώρα για να φεύγουν οι παίκτες χωρίς να τα επενδύει και πουθενα στο σύλλογο!! Καμία απολύτως ντροπή!!

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα παιδιά του Φερωνα πήραν το πρωτάθλημα Ελλάδας και τα μισά από αυτά παίζουν στην Εθνική. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

      Διαγραφή
  15. Το σωματείο είναι ιδιόκτητο. Τα οφέλη του να είσαι ο ιδιοκτήτης του προφανώς πολλά ώστε ο πρόεδρος να μην το αφήνει. Όποιος δεν άντεξε σηκώθηκε και έφυγε και βρήκε την ησυχία του σε άλλα σωματεία. Όποιος παρέμεινε, με την παρουσία του συντηρεί αυτή την κατάσταση και είχε ο καθένας το δικό του λόγο και το έκανε. Ας μην κρύβετε κανένας πίσω από το δάκτυλο του τον βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oι 3 κυριοι λογοι διαλυσης Φ.Β.
    1. Διοικητικη απουσια απο 2006 και μετα (αληθεια , τι πραγματικα συνεβη στην πλ.Δημαρχειου το 2016, στην εκδηλωση για την κατακτηση του ΝΤΑΜΠΛ)
    2. Μηδενικη στηριξη του Δημου Βεροιας προς το συλλογο (σε αντιθεση με τους υπολοιπους δημους επαρχιακων ομαδων της Α1 που ειναι βασικοι χορηγοι των ομαδων πχ Δραμα-Αργος-Εδεσσα κα)
    3. Παλαιμαχοι Φ.Β. (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) ανθρωποι που πηραν,πατησαν,εχτισαν καριερες/ονοματα πανω στο συλλογο και δεν εβαλαν πλατη ποτε, μοναδικη σκεψη τους ποιος θα εχει το χρηματοκιβωτιο-ακαδημιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας! Για τους πρώτους 2 λόγους που αναφέρατε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι καθώς δεν έχω γνώση για τους λόγους που μπορεί να έγιναν! Ωστόσο ως εν ενεργεία αθλητής για το τρίτο μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως το καλοκαίρι του 2019 όλοι οι παλαίμαχοι προσπάθησαν να κάνουν μια προσπάθεια και να βάλουν λεφτά στην ομάδα ώστε να γίνει πάλι δυνατή και πρωταγωνίστρια βάζοντας λεφτά στην ομάδα αλλά ο αξιότιμος (μπορεί και όχι) πρόεδρος της ομάδας ήθελε να κάνει αυτός διαχείριση των χρημάτων που αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να επενδύσουν!! Τα συμπεράσματα δικα σας….

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ