Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόβλημα με τη στατικότητα του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας - Κλείνει μέχρι νεωτέρας

Νέο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει άδεια στατικότητας.

Μετά το πρόβλημα με την άδεια πυροπροστασίας που λύθηκε ως δια μαγείας με την διοργάνωση μιας κατά τα άλλα πετυχημένης συναυλίας ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα.

Η μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ που διαπίστωσε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα ξύπνησε τον κρατικό μηχανισμό από τον βαθύ λήθαργο που βρισκόταν επί σειρά ετών βάζοντας ακόμα ένα σοβαρό εμπόδιο στους συλλόγους που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Ο αγώνας της Τετάρτης (4/10) ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και στον Ορέστη Ορεστιάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του Διαβατού που, όπως φαίνεται, διαθέτει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το SportsFan με τον κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη μας επιβεβαίωσε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη λέγοντας μας τα εξής:

«Είναι απορίας άξιο για τον αγώνα της οικονομικής επιβίωσης της ομάδας μας να παρουσιάζονται προβλήματα της τελευταίας στιγμής τα οποία προϋπήρχαν επί σειρά ετών και ανακαλύφθηκαν όλα την φετινή περίοδο.

Μας λυπεί βαθύτατα το γεγονός ότι συνέχεια παρουσιάζονται στον δρόμο μας προβλήματα που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα την διοίκηση της ομάδας του Ατρόμητου Διαβατού για την παραχώρηση του γηπέδου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ