Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύγκρουση αυτοκινήτων στα Πολυκλαδικά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου στην πόλη της Βέροιας. Τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές. Στο σημείο κατέφτασε το περιπολικό της Τροχαίας, όπου και επιλήφθηκε του περιστατικού. Για λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία. Το ατύχημα συνέβη στην διασταύρωση των οδών Σταδίου και Καλής Παναγιάς. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

12 σχόλια:

  1. I diastaurosi einai kindynos thanatos! Eidika to proi otan pane ta paidia sxoleio katalaveneis oti 8 stous10 piran diploma me meso! Kai oi ypeythinoi opos. Panta aneythinoi I asxetoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 50ΧΛΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τα άλλα η Βέροια χρειάζεται μόνο 3 φανάρια ....Το λιγότερο χρειάζεται 10 φανάρια σε κάποια επικίνδυνα σημεία και ιδιαίτερα στον περιφερειακό...Αλλά ποιος νοιάζεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοντά στα σχολεία η ταχύτητα περιορίζεται στα 30 χιλιόμετρα την ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει επιτέλους να μάθετε να οδηγείτε,καθημερινά έχουμε μποτιλιαρισματα από παράνομα παρκαρισμένα και από ασυνείδητου που δεν γνωρίζουν ποιος έχει προτεραιότητα και παραβιάζουν τα stop.Και στο κάτω κάτω αν δεν μπορείτε περπατήστε και λίγο σιγά την έκταση που έχει η Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη αλλά όχι να μάθετε αλλά να μάθουμε και καλό θα ήταν η τροχαία να κάνει τη δουλειά της στα παρκαρίσματα κυριος Βενιζέλου και Μητροπόλεως, εκεί γίνετε ο Κάκος χαμός όχι μόνο παρκάρουν όμως τα βάζουν και αντίθετα και για να βγούνε κλείνουν δύο ρέματα κυκλοφορίας, άιντε γιατί παρα έγινε το κακό και κάτι τελευταίο να μάθουμε ποιός έχει προτεραιότητα εκεί στο ρολόι.

      Διαγραφή
  6. Δεν υπάρχει πουθενά στη Βέροια περιοχή ''Πολυκλαδικά''. Βασικά, δεν υπάρχουν Πολυκλαδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε Πασακιοσκι. Βασικά δεν υπάρχει Πασάς.............

      Διαγραφή
    2. TOTE OYTE ΡΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΛΟΙ...

      Διαγραφή
  7. Ένα πολυκλαδικό λύκειο υπήρχε (από το 85 μέχρι το 99) και αυτό όχι εκεί που έγινε το ατύχημα. Σταματήστε αυτό το "περιοχή πολυκλαδικά" δεν ισχυει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα πολυκλαδικό λύκειο υπήρχε και αυτό όχι εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ