Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απογοήτευση στο εκλογικό κέντρο του Κορωνά

Έχοντας καταγραφεί περίπου το 25% των εκλογικών τμημάτων, τα αποτελέσματα για τον δήμο Βέροιας δείχνουν μεγάλο νικητή από την πρώτη Κυριακή τον νυν Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη.

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυσμού «Δράση με Γνώση» έχει συγκεντρωθεί από νωρίς αρκετός κόσμος, υποψήφιοι και υποστηρικτές του Δημάρχου, που παρακολουθούν τα αποτελέσματα και περιμένουν να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στον εκλογικό του Θεόφιλου Κορωνά, όπου επικρατεί απογοήτευση για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς όπως φαίνεται, ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑλλάΖΟΥΜΕ» δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση.




30 σχόλια:

  1. Συγγνώμη τώρα,με αυτούς τους υποψηφίους περίμενε τι;έλα ρε σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τουλάχιστον αξιολύπητος

      Διαγραφή
    2. Θα σε ρωτησει για να πει τη γνωμη του? Τι χαρακτηρισμοι ειναι αυτοι? Γι αυτο πατωσατε.

      Διαγραφή
    3. Ναι καημένε ειδαμε κ του δημάρχου τρομάρα τους. Αυτοί που του πρέπει άντε πια όλοι οι απαίδευτοι μάθατε τώρα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος 9:51 είσαι εκτός πραγματικότητας,μην ανοίξεις γενικά τηλεόραση και internet γιατί θα χάσεις τον ύπνο σου,κλείσε ματάκια και κοιμήσου τώρα που είναι νωρίς ακόμα .

      Διαγραφή
    5. Όπως το ειπα κ εξαρχής. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ. Είμαι αρκετά ενημερωμένη/ος οπότε καθίστε τώρα στην χωριατοπολη γιατί έτσι θα παραμείνει. Καμία εξέλιξη..

      Διαγραφή
    6. Γουστάρω χωριατουπολη ενημερωμενε. Εσύ που έχεις βγάλει πανεπιστήμια ενημέρωσης πηγεναι κοιμήσου να ονειρευτείς εξουσία και άσε μας εδώ στο χώριο μας να γελάμε με τους έξυπνους .

      Διαγραφή
    7. Με τα χάλια σας θα γελάτε απαίδευτε. Και θα οραματίζεστε πόλεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μόνο στα όνειρα όμως..

      Διαγραφή
    8. Πραγματικά όσοι λέτε μία πόλη 43.000 και βάλε κατοίκων χωριό πρέπει να πάτε σε κανέναν ψυχίατρο να σας κοιτάξει!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 12:44 αλήθεια τώρα,τόσο πολύ σε πείραξε που έχασες θεσουλα και στάζεις κακία; δες μόνο από τι γλύτωσε η κοινωνία μας που δε βγήκες,μην αγχώνεσαι σε 5 χρόνια ξαναπροσπάθησε ....θες και πόλεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενω πίνεις καφέ με καρτουλα στους πεντε ο ένας δωρο , οραματιστή!

      Διαγραφή
    10. Συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά ούτε υποψήφιος/α ήμουν ούτε κίνητρα είχα. Απλά ήθελα να δω την Βέροια όπως της αρμόζει και όχι πεταμενη και παρατημένη όπως θεωρείται…

      Διαγραφή
    11. Πριν την λες χωριό,τώρα λες ότι αρμόζει σε μεγάλη πόλη;80% ψήφισε όχι στο δήμαρχο που εσύ σκίζεις το σουτιέν σου και επιμένεις να λες τις εξυπνάδες σου επειδή νομίζεις ότι κάτι είσαι αλλά δυστυχώς για σένα η λυπηση είναι αδερφή σου όχι αξία για εμάς όπως αναφέρεις από χθες .. αλήθεια τώρα;μήπως πρέπει να αλλάξεις χάπια;

      Διαγραφή
  2. Τό ψηφοδέλτιο ήταν πολύ καλό. Υπήρχαν αξιόλογοι, αλλά και φελλοί. Ειδικά οι τελευταίοι είχαν αναλάβει κυρίαρχο ρόλο καί τώρα λούζονται τα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδαμε και τους άλλους.καλα να περάσετε τα επόμενα πέντε χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια χαρά θα περάσουμε και μαζί με εμάς θα περάσετε και εσείς.

      Διαγραφή
  4. Μεχρι και στη Βασιλισσα του Βορρα απλωσατε τα πλοκαμια σας μπας και παρετε κανενα ψηφουλακο αλλα σας πηραν χαμπαρι νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάζεις προσεκτικά τα αθλητικά ρεπορτάζ, θα δείς ότι έμεινες μόνος: ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, γράφουν ολοένα και πιο συχνά.

      Διαγραφή
    2. Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
  5. Καλά όλη την προεκλογική περίοδο δεν ανέβηκε ούτε ένα άρθρο για τον συνδυασμό του Κορώνα και τώρα ξαφνικά πήγαν και τράβηξαν φωτογραφίες απογοήτευσης?
    Τροφή για σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν βλέπω καμία θλίψη συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Όσοι μας ψηφίσατε ευχαριστούμε παρά πολύ, θα σας εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχαρητήρια στον κύριο Βοργιατζιδη για τη νίκη του. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μέρα με τη μέρα για την πόλη μας.

    Υ.Γ. Πάλι καλά που δεν εκλεγήκαμε και έγραψε για μας ο βεροιωτης που κάθε άλλο μόνο βεροιωτης δεν είναι. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο ωραία απάντηση. Πραγματικά σαν απλός δημότης που δεν ψήφισα γιατί μένω μακριά αυτό θα πει πολιτική μπράβο σου οποίος είσαι από το ψηφοδέλτιο εύχομαι να έρθει η ανατροπή στο μέλλον

      Διαγραφή
  7. Τώρα σου φταίει ο βεροιωτης που δε βγήκες; ή που δε σου έδωσε πάτημα; ή μήπως πάλι βλέπετε εχθρούς που σας έφερε ο βεροιωτης στο δρόμο σας;έλεος ρε υποψηφιε.
    Υ.Γ. αφού δε σου βγαίνει να πεις καλά λόγια περί συγχαρητηρίων κτλ γιατί το κάνεις;θες απλά να βγάλεις και εσύ χολή, άσε την ελεύθερη...και όπως είπε και κάποιος... "Αλλά ,αυτοί είστε!!... καληνύχτα και καλή δουλειά από αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ καλή δουλειά και σε εσένα βολεμένε.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια λέμε και πειράζει και αυτό .Δεν κάνετε για τίποτα . θα γυρίσει ο τροχός καληνύχτα καλή δουλειά αν έχετε. Κύριε βολεμένε .

      Διαγραφή
    3. Μήπως να πας στον τροχό της τύχης;;; όχι γιατί εκείνος γυρίζει σίγουρα.

      Διαγραφή
  8. Βοργιατζιδη τι τους έχεις κάνει;; είδατε ο Κωστάκης; έδρασε με γνώση.
    Υ.Γ το ψηφοδέλτιο σας μην το πετάτε,κρίμα είναι το χαρτί να πάει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιόλογη προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου, αξιόλογοι υποψήφιοι, και όλα τα παιδιά χαμογελαστά και με ευγένεια όχι ξινισμένα σαν τις άλλες παρατάξεις δεν πειράζει Θεόφιλε όλα καλά θα πάνε στο μέλλον, σκέψου μόνο ότι όλη η πόλη βρίζει τον ΝΥΝ δήμαρχο και όλη τον ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου και σκέψου μήπως τελικά μόνο εσείς βρίζετε τελικά το ΝΥΝ δήμαρχο και όλοι οι άλλοι εσάς . Αυτά δείχνουν τα αποτελέσματα

      Διαγραφή
    2. Οι άλλοι ανώνυμε δεν τον βρίζουν γιατί τους ταΐζει. Και ως γνωστόν το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ