Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικό παρών της ALU-SYN στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Η ALU-SYN πιστή στο ραντεβού της και φέτος, έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2023.

Με δεδομένη την τόνωση της αγοράς με το νέο «Εξοικονομώ 2023» αλλά και την βελτιωμένη πορεία της οικοδομικής δραστηριότητας, εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design συμμετείχαν στο σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Τα στελέχη της ALU-SYN είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλους και συνεργάτες από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα επισκέφθηκαν και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ELVIAL στην Αθήνα.

Η ALU-SYN εξυπηρετεί οικείες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με έργα μοναδικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη της. Επώνυμα Κουφώματα PVC και Αλουμινίου από τα κορυφαία brands της αγοράς: VEKA, EUROPA και ELVIAL!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για το σχεδιασμό της πρότασης αλλαγής κουφωμάτων και για να λάβετε οικονομική προσφορά!

11ο χλμ Βέροιας - Νέας Νικομήδειας
Εmail: info@alu-syn.gr
Τηλ.: 2331073281
Βρείτε την ALU-SYN στα social media










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ