Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακομπλεξάριστος και επικοινωνιακός ο Κασσελάκης - Η εντυπωσιακή Τζάκρη, η θερμή υποδοχή του Τόλκα και η γλυκιά Γιωτάκη

Την ώρα που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έψαχναν που θα μιλήσει, εκείνος αυθόρμητα πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε σε μία καρέκλα του Jordani και ξεκίνησε την ομιλία του

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Αλεξάνδρεια συγκέντρωσε αρκετό κόσμο στον πεζόδρομο. Πολίτες της ευρύτερης περιοχής περίμεναν με αντυπομονησία τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να του σφίξουν το χέρι και να βγάλουν μια αναμνηστική selfie μαζί του. 

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα φιλικός, χαμογελαστός, ευγενικός και έκλεψε τις εντυπώσεις με το χάρισμα της επικοινωνίας που τον διακρίνει. 

Κατά την άφιξή του, τον περίμενε ο πρώην Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, ο οποίος τον καλωσόρισε θερμά στην περιοχή μας. Εκεί ήταν και η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, ντυμένη στα... πράσινα, όπως επίσης και η πολιτεύτρια Φανή Γιωτάκη, η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία. Και οι τρείς ήταν συνεχώς στο πλευρό του, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μια πολύ θερμή συνάντηση με μια γυναίκα από τη Βέροια, την Σοφία, με την οποία είχε γνωριστεί όταν είχε έρθει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στην πόλη μας. Η φιλία τους ξεκίνησε το επόμενο διάστημα με συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, αλλά και με διαδικτυακή επαφή μέσω των social media.

Κι ενώ τα επιτελείο του κ. Κασσελάκη, αλλά και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έψαχναν σημείο, ώστε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει στον κόσμο, εκείνος αυθόρμητα πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε σε μία καρέκλα του Jordani, για να φαίνεται, και έτσι απλά... ξεκίνησε την ομιλία του! 

Πάντως, δεν ήταν και λίγα εκείνα τα στελέχη που έλαμψαν δια της απουσίας τους, μιας και κρατούν ακόμη στάση αναμονής για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά τις εσωκομματικές διαγραφές που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Επίσης, απών ήταν και ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Καλδάρας, ο οποίος μόλις 3 μέρες νωρίτερα, σε μια συμβολική κίνηση, (λίγο πριν την έλευση Κασσελάκη στην Ημαθία), παραιτήθηκε από την θέση του.

Κακά τα ψέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, τόσο από την ηγεσία του, όσο και από την βάση του. Ορόσημο είναι οι ευρωεκλογές του Μαΐου. Εκεί, θα δοθεί σκληρή μάχη για το μέλλον της κεντροαριστεράς. Αν ο Κασσελάκης καταφέρει να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος, τότε ίσως φανεί μια προοπτική. Αν όμως το ποσοστά πέσουν ακόμη περισσότερο, τότε το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από το alexandreia-gidas.gr:













































22 σχόλια:

  1. Θεωρώ αποτυχημένη την επίσκεψη Κασσελακη γατί δεν είχε στο πλευρό του τον Τάιλερ όπως μας συνηθίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γλάροι ακολουθούν τις τράτες επειδή πιστεύουν ότι θα ρίξουν σαρδέλες στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ξέρετε εσείς οι φιλελευθερουλιδες.

      Διαγραφή
    2. 6.30 Τα ίδια σκ..ά είστε...Οι μεν προδότες, οι δε λαμόγια..!!!

      Διαγραφή
  3. από τον πετυχημένο τίτλο, μάλλον πρόκειται για στήλη κοσμικών ειδήσεων και όχι στήλη πολιτικών ειδήσεων.
    «έκαστος εφ' ω ετάχθη».
    Σημαίνει: Καθένας για το σκοπό που είναι προορισμένος.
    τα πράγματα είναι φανερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κασσελάκης για όλα κάνει εκτός από πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην επενδύετε σε (καμένα) χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φουλ αβάντα του "Βεροιώτη" στον Κασσελάκη, από την προεκλογική επίσκεψη του Τσίπρα που μας επισήμανε τον όμορφο πλησίον του, μέχρι και σήμερα με τα ευμενή σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρίβουν τα χέρια τους οι νεοδημοκράτες με τον Κασσελάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιο εντυπωσιακό στην Τζάκρη είναι ότι έχει λίγο πρόσωπο στο μπότοξ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή δεν το έχει με τον Ελληνικό προφορικό λόγο, του είπανε να κάνει προπόνηση ξεκινώντας από τα χωριά.
    Ήταν Θεσσαλονίκη για την παρέλαση, σου λέει ας πάω Αλεξάνδρεια που έχει αυτοκινητοδρομο και είναι κάμπος μην πάει ζαλισμένος και δε μπορεί να χαμογελάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eeeeeee esy!
    κανε εκλωγες τωρα
    τολμας?????
    mbaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε συ μάθε να γράφεις και μετά ζήτα αικλωγαις.

      Διαγραφή
  11. Γελατετκαι κάντε καζούρα τώρα με τον Κασσελάκη.
    Θα σας κάνουν τέτοια πλύση εγκεφάλου α ΜΜΕ, όπως τα θρομβωλία, που θα τον ψηφίσετε με τα δύο χέρια.
    Εδώ είμαστε και θα τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα εσύ και ας είναι κάποιοι κουφή
      Και κάτι ακόμα "
      Αυτοί που τα ξέρουν όλα και τα γραπτά και τα προφορικά ας πάνε σε κάνα τηλεπαιχνίδι

      Διαγραφή
  12. αυτοι ολοι ( δεν ειναι και παρα πολλοι βεβαια ) τριγυρω του γιατι ειναι χαρουμενοι γελαστοι και ελπιζουν σε αυτον;;; τι ακουσαν απο αυτον;; τι ειδαν απο αυτον;; σε τι βασιζονται και ελπιζουν σε αυτον;;; Οχι οτι οι υπολοιποι πολιτικοι μας εδειξαν κατι το τρομερα συνταρακτικο και αλλαξαν τη ζωη μας προς το καλυτερο!! αλλα απο αυτον τι καταλαβαν μεσα σε 10-20 μερες και εχουν ξετρελαθει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι τους είναι...! Αλλά και 'σεις πού πάτε ωρέ με... αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον Λαγό δεν βλέπω , πρώτος βγήκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μπουτάρης, που έβγαλε φωτογραφία ο Βεροιωτης πριν 2 ημέρες να συνομιλεί με τον Κασελακη είναι μέλος του διοικητικου συμβουλίου της ΜΚΟ του Soros solidarity now, ο οποίος Soros την ημερα που ο εθνικός προδότης Αλέξης τσιπρας υπόγραψε την προδοσία των πρεσπων, δημοσίευσε χάρτη με τη μεγάλη Μακεδονία και αναγκάστηκε να κατεβασει την ίδια ημέρα γιατί τον έκραξε ο κόσμος.

    Όχι αυτός που βλέπετε στις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μηδέν πολιτικό υπόβαθρο
    Δώστε του καμία πρωινή εκπομπή καλύτερα να κάνει τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ή τρόλλ της υπόγας είναι αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο ή δεν ξέρει τί του γίνεται. Αν είναι το δεύτερο να το κοιτάξει γιατί έχει μεγάλο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ