Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα αδέλφια Τσαχουρίδη πρόσφεραν 2.000€ στα «Παιδιά της Άνοιξης»

Για μια ακόμη φορά τα αδέλφια Τσαχουρίδη απέδειξαν πως εκτός από δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες είναι και άνθρωποι με αρχές και αξίες. Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, έβαλαν το αποτύπωμά τους στην προσπάθεια αποπεράτωσης του νέου ΚΔΗΦ των «Παιδιών της Άνοιξης» στην Πατρίδα. Οι δύο τραγουδιστές πρόσφεραν από την τσέπη τους το ποσό των 2.000 ευρώ για να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση οι εργασίες του σπιτιού.

Σε ανακοίνωσή τους τα «Παιδιά της Άνοιξης» τόνισαν τα εξής:

«Το όνομα τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική ζωή της χώρας μας εδώ και χρόνια... Εξάγουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. 

Ο Σύλλογος μας όμως έχει πολλούς λόγους ακόμα για να τους εκτιμάει και να τους ευγνωμονεί. Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουριδης που στέκονται αρωγοί και ηθικά και πρακτικά σε κάθε μας εγχείρημα, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν το δικό τους αποτύπωμα στη νέα μας καμπάνια. 

Τους ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη τους και για την προσφορά του ποσού των 2.000 ευρώ βοηθώντας στην αποπεράτωση του νέου μας ΚΔΗΦ ΆμεΑ στην Πατρίδα Βέροιας».



6 σχόλια:

  1. (καλό θα ήταν να ενημερώσει ο φορέας αν υπάρχει κάποιος που έβαλε αποτύπωμα ανώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί το διαφημίζουν τόσο πολύ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δώσουν χωρίς να το δείχνουν όπως αρκετοί συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ