Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Health & Mind Personal Training»: Η γυμναστική στη Βέροια έγινε... προσωπική υπόθεση!


Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει το personal training. Με την προσωπική άθληση, ο ασκούμενος γυμνάζεται με ένα πρόγραμμα πλήρως προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες, με καθοδήγηση και επιτήρηση από τον προσωπικό του γυμνασή. Έτσι, αξιοποιεί στο έπακρο τον χρόνο στο γυμναστήριο, έχοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Η μεγάλη τους αγάπη για την άθληση, για την υγεία και για ένα δυνατό και εύχρηστο σώμα, ήταν τα κίνητρα του Χάρη Χρυσάφη και της Μόρφης Γερασίμου για να δημιουργήσουν στη Βέροια το «Health & Mind Personal Training».


Ένα studio αποκλειστικά ατομικής άθλησης, το μοναδικό στην πόλη μας, που λειτουργεί στη Βέροια από τον Νοέμβριο του 2021, με το όνομα να προκύπτει από τα αρχικά των ονομάτων του Χάρη και της Μορφης «Health & Mind».


Στο «Health & Mind Personal Training» γίνονται αποκλειστικά μαθήματα personal μίας (1) ώρας. Ο κάθε ασκούμενος έχει τις ημέρες και τις ώρες του και οι γυμναστές δουλεύουν πάνω στα θέλω και τις δυνατότητες του, στοχευμένα.

Η συνεργασία των γυμναστών του «Health & Mind» με διατροφολόγους, ορθοπεδικούς και φυσιοθεραπευτές, εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το «Health & Mind Personal Training» βρίσκεται στην οδό Ευθυμίου Βαρλάμη 4 (πρώην Τρύφωνος). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2331304512.

«Health & Mind Personal Training»
Ευθυμίου Βαρλάμη 4 (πρώην Τρύφωνος) Βέροια
Τηλ. 2331304512
Βρείτε μας στο facebook: Health & Mind Personal Training
Βρείτε μας στο instagram: healthandmind.veria










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ