Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέρδισε τις εντυπώσεις προεκλογικά η Συρμούλα - Πήρε 10' σε καμπάνια και επικοινωνία

Δυναμική, προσιτή και αεικίνητη - Δείτε τα video
Έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προεκλογικούς αγώνες έκανε η Συρμούλα Τζήμα. Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης», για πάνω από δύο μήνες βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της. Στην κυριολεξία, δεν άφησε ούτε ένα χωριό που να μην έχει επισκεφθεί! 

Όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, είχε καθημερινή επαφή με τον κόσμο, τόσο δια ζώσης, όσο και μέσα  από τα social media. Ενημέρωνε καθημερινά τους φίλους στο facebook και τους followers στο instagram, για την δράση της, ενώ μεγάλη απήχηση είχαν και τα βιντεάκια που ανέβασε στο διαδίκτυο, που έκαναν δεκάδες χιλιάδες προβολές.

Δυναμική, εργασιομανής και με επικοινωνιακό χάρισμα, προσιτή και έχοντας αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να θεωρείται φαβορί για την εκλογή της στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Οι σχέσεις της με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα είναι άριστες και έχουν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους. 


Μόλις λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Βέροιας θα εντείνει ακόμα περισσότερο τις επαφές της στους τρεις δήμους (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια) και θα δώσει τον υπερ πάντων αγώνα για την τελική επικράτηση. 

Να θυμίσουμε πως στις εκλογές του 2014 είχε βγει πρώτη στην τοπική κοινότητα Βέροιας και στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε βγει ξανά πρώτη στον συνδυασμό «Βέροια - Πρωτεύουσα Πόλη» με 1.100 σταυρούς προτίμησης. Άραγε πόσο ψηλά θα φτάσει φέτος; Μένει να το δούμε την βραδιά των εκλογών...



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ