Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτος με διαφορά ο Καλαϊτζίδης - Μάχη στήθος με στήθος Μουρτζίλα και Συρμούλας για τη 2η θέση

Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ ψήφων ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ήδη από τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Αντιπεριφερειάρχης θα κάνει περίπατο σ' αυτές τις εκλογές και θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Από την άλλη πλευρά, μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση θα δώσουν ο Στέργιος Μουρτζίλας και η Συρμούλα Τζήμα. Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, η «Αλληλεγγύη» αναμένεται να εκλέξει από 2 έως 3 έδρες. Συνολικά, η Ημαθία θα βγάλει 5 έδρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δείτε τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής με ενσωμάτωση 15%:



6 σχόλια:

  1. Η ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Είναι φαινόμενο" καί "σπάει τά κοντέρ", έγραφαν τα σάιτς. Δεν ξέρω αν πήρες απάντηση...

      Διαγραφή
    2. Άμα ήταν τα φαινόμενα σαν την Συρμούλα ζήτω που καήκαμε.

      Διαγραφή
    3. Είναι βλάχα, απλά !!! όπως και ο Μουρτζίλας !!!

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρετε ότι όλες οι ειδήσεις οι σχετικές με τη δράση των υποψηφίων στέλνονται από τους ίδιους στα διάφορα ΜΜΕ επί πληρωμή ; Για αυτό κάποιοι εμφανίζονται συνέχεια και κάποιοι είναι σαν να μην υπάρχουν . Είναι θέμα διαφήμισης, απλά. Εν τη παλάμη και ούτω βοησωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές. Η χαρά των σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ