Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα της Βέροιας από τον Α.Ο. Χανιώτης με 0-2

Ακόμη μια ήττα γνώρισε η Βέροια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η οποία για την 7η αγωνιστική φιλοξένησε τον ΑΟ Χανιώτης και ηττήθηκε με 0-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε πολύ υψηλό τέμπο, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε ένα γρήγορο γκολ και την άμυνα της Βέροιας να αντιστέκεται σθεναρά. Η πρώτη τελική ήταν για την Χανιώτη στο 8ο λεπτό, με τον Τοπούζη να επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η εκτέλεση έφερε σε θέση βολής τον Κουτσικοβαγγέλη, ο οποίος πηδώντας πάνω από όλους πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 11ο λεπτό, ο Τοπούζης ήταν ξανά πρωταγωνιστής με παρόμοιο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά το πολύ μακρινό σουτ έφυγε αρκετά άουτ.

Η Βέροια κατάφερε να ισορροπήσει και επιχείρησε να δημιουργήσει τις δικές τις στιγμές, χωρίς ωστόσο να απειλεί σοβαρά την εστία του Γκαρά.

Εξαιρετικά φτωχό το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς καμία απολύτως ευκαιριά, πέρα από αναποτελεσματικές προσπάθειες προσέγγισης της αντίπαλης περιοχής. Η μπάλα περιορίστηκε κατά βάση στο κέντρο του γηπέδου, με τη Χανιώτη να βρίσκει περισσότερους διαδρόμους, αλλά την άμυνα της Βέροιας να έχει πάντοτε τις απαντήσεις.

Η επόμενη τελική ήρθε στο 41ο λεπτό, με τον Τοπούζη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός της περιοχής και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ να αναγκάζει τον Καντιμοίρη να τη διώξει σε κόρνερ.

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκανε πολύ επιθετικά και στο 49ο λεπτό, σε μια αντεπίθεση ο Θεοδωρίδης πήρε την μπάλα από τα δεξιά, την “έσπασε” στον Τοπούζη και αυτός μέσα από την μικρή περιοχή εκτέλεσε αποτελεσματικά για το 0-1.

Τεράστια ευκαιρία και δοκάρι για τη Χανιώτη στο 58′, με τον Θεοδωρίδη μέσα από την περιοχή να εκτελεί φαλτσαριστά, στέλνοντάς την στο κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ μια αναμπουμπούλα στη συνέχεια οδήγησε τους φιλοξενούμενους στο κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, με τον Θεοδωρίδη να τρέχει με τη μπάλα, να την προωθεί στον Αθανασιάδη και αυτός από θέση τετ-α-τετ σημείωσε το 0-2 για τον ΑΟ Χανιώτης στο 71′.

Λίγο έλειψε να μειώσει η Βέροια ένα λεπτό αργότερα, με τον Γρατσιάνο από τα δεξιά να βγάζει σέντρα “πάρε-βάλε” στον Μελικιώτη, όμως ο δεύτερος δεν κατάφερε να την “τσιμπήσει” όντας αμαρκάριστος.

Ο Θεοδωρίδης ήταν ο μόνιμος “πονοκέφαλος” της ομάδας του Αντώνη Παπατζίκου στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αυτός που σημείωσε την επόμενη τελική των φιλοξενούμενων, με μακρινό σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τη Βέροια να σημειώσει ένα τέρμα και να διεκδικήσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 78′, όπου ο Τζημογιάννης προσπαθώντας να κρεμάσει τον Γκάρα, δέχθηκε γονατιά και κέρδισε το πέναλτι. Αυτό εκτελέστηκε από τον Μελικιώτη, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων του είπε “όχι” πέφταντας στη σωστή γωνία.

Άλλη μια ευκαιρία για τη Βέροια στο 86′, με εκτέλεση κόρνερ του Μελικιώτη και κεφαλιά του Τζημογιάννη, η οποία κατέληξε στα χέρια του Γκάρα.

Τελικό αποτέλεσμα Βέροια – ΑΟ Χανιώτης 0-2.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 81′), ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ (ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ 81′), ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΤΕΡΖΗΣ (ΤΟΥΦΑΣ 60′), ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΛΑΦΑΡΑΣ 67′), ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ (ΑΔΑΜΙΔΗΣ 60′), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ.

ΑΟ Χανιώτης (ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ): ΓΚΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 46′), ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΟΜΝΟΣ, ΠΑΓΙΟΣ (ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 46′), ΤΟΥΛΗΣ (ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ 83′), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΥΖΗΣ (ΘΩΜΑΙΔΗΣ 89′), ΡΑΝΤΖΑ, ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ (ΠΟΤΣΗ 63′).

4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ