Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/9 - 17/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας εποχής, αρκετά μπερδεμένοι, διχασμένοι και φοβισμένοι, αφού τα σημεία των καιρών και τα γεγονότα που βιώνουμε προσωπικά και συλλογικά πολύ συχνά μας κόβουν την ανάσα και εντείνουν το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Το τρίμηνο του Φθινοπώρου ξεκινά επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 09:49, όπου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Το τρίμηνο του Φθινοπώρου (που θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου όπου έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο), σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία ήσυχη και χωρίς γεγονότα εποχή, πόσο μάλλον σε ένα διάστημα όπου αστρολογικά, αναμένουμε τις 2 τελευταίες εκλείψεις του 2023, αλλά και σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα διεγείρουν την ένταση, την επαναστατικότητα, καθώς και τον αιφνιδιασμό. 

Χαρακτηριστικοί αυτή την εποχή θα είναι οι αγώνες και οι αντιδράσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των προσωπικών δεδομένων αλλά για θέματα που αφορούν τον τομέα της εργασίας. Η οικονομική αστάθεια, αλλά και οι διαρκείς ανατιμήσεις στα προϊόντα σίτισης θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα μόνιμο βραχνά, που θα περιορίζει αισθητά την αρμονική κάλυψη αναγκών καθώς και την ικανοποίηση, την χαρά, την ανεμελιά. Τρίμηνο αιφνιδιασμών αλλά και ευθυνών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λοιπόν το Φθινόπωρο 2023, όπου στην πορεία του θα υπάρξει και η αναγκαστική ολοκλήρωση κύκλων αλλά και η προσαρμογή σε νέες συνθήκες.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, έχεις μπροστά σου μία εβδομάδα που ακολουθώντας μία συντηρητική τακτική θα μπορέσεις να δεις ουσιαστική βελτίωση στην ζωή σου! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται τώρα με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, τόσο για μία επένδυση, όσο και για την ουσιαστική βελτίωση της εργασίας σου! Βασικό ζητούμενό σου αυτή την εβδομάδα θα είναι η έναρξη νέων δραστηριοτήτων που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία καλύτερη ποιότητα στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις, έστω και αν το στρες θα είναι αρκετά τονισμένο, ή οι απαιτήσεις της εποχής πολλές. Ο Άρης από το Ζυγό σου κρούει το καμπανάκι να είσαι προσεχτικός στις λεκτικές εκρήξεις και να αποφεύγεις ανθρώπους με τους οποίους δεν βρίσκεις συνεννόηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνεχίζει να υπάρχει ένα έντονα ερωτικό κλίμα αφού η Αφροδίτη από το Λέοντα, πυρπολεί το πάθος και την ερωτική απόλαυση. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, το τετράγωνο της με τον Δία σε κάνει να λειτουργείς λίγο άστατα και επιπόλαια στα αισθηματικά και το αποτέλεσμα θα είναι τα καβγαδάκια με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος μία ενθουσιώδης επιλογή μπορεί να φέρει μόνο μία πρόσκαιρη άνθιση στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία άκρως ευεργετική εβδομάδα για τα εργασιακά και τα οικονομικά σου ξεκινά. Κάποιο νέο ξεκίνημα που γίνεται τώρα σου δίνει την ώθηση να βελτιώσεις τις συνθήκες σε αυτούς τους τομείς και να δεις επιτέλους ουσιαστική άνοδο και εξέλιξη.

♉ Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η νέα εβδομάδα παρουσιάζει αρκετά πιο βελτιωμένο κλίμα για το ζώδιο σου όπου οι συνθήκες αναμένονται να είναι αρκετά πιο τυχερές και ελπιδοφόρες. Η ορθόδρομη Αφροδίτη βοηθά στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων, ή τονίζει την ερωτική σου καθημερινότητα. Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό συμβάλλει στην επιτάχυνση των επαγγελματικών υποθέσεων και στην ενεργοποίηση της τύχης στον τομέα αυτό. Η συμπαράσταση ενός ανθρώπου σε ένα επαγγελματικό ζήτημα θα τονίσει το ηθικό σου. Μία επιτυχημένη αγοραπωλησία θα ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει και ένα νέο κύκλο για τα αισθηματικά σου , όπου ο αιφνίδιος έρωτας καραδοκεί για να σου δώσει το μήνυμα πως όλα είναι εφικτά και δυνατά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παραμερίζεις τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις αμφιβολίες, πλέον ξέρεις τι αισθάνεσαι και τι θέλεις... Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει “φούντωση” ερωτικών συναισθημάτων και αιφνιδιάζεσαι από την πλοκή ενός έρωτα που είναι φανερό ότι έχει διαθέσεις τώρα να μπει στην ζωή σου και να στα αλλάξει όλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακοί ρυθμοί είναι ταχύτατοι και οι υποχρεώσεις σου πολλές, αυτό σε κουράζει και σε κάνει να χάνεις την δημιουργικότητά σου, γιατί πρέπει να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα! Στα οικονομικά νιώθεις πιο ασφαλής και σίγουρος, έξοδα ωστόσο προβλέπονται για την ικανοποίηση των αναγκών του σπιτιού, είτε και για μία ανανέωση!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το μέσον του Σεπτέμβρη αυξάνει την κοινωνική και την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά οι πιθανότητες για διαφωνίες, παρεξηγήσεις και σχόλια, είναι μεγάλες. Ο Άρης στο Ζυγό σε βοηθά να κερδίσεις το χαμένο χρόνο του Αυγούστου και αυξάνει και τον παράγοντα της τύχης προκειμένου οι νέες προσπάθειες που θα καταβάλεις να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, σε όποιον τομέα και αν στοχεύεις. Αξιοποίησε επίσης προσφορές και ευκαιρίες που θα είναι χαρακτηριστικές τις επόμενες μέρες. Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής 15/9 από το ζώδιο της Παρθένου, βοηθά στη τόνωση της ψυχολογίας και στην εκπλήρωση ενός σχεδίου που αφορά τις προσωπικές σου βάσει, δηλαδή το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι όμως στασιμότητα! Ο αυθορμητισμός σου κάποιες στιγμές τονώνει το ταίρι σου και σας φέρνει πιο κοντά ερωτικά, άλλοτε όμως μπορεί να είναι και η αιτία για την δημιουργία εκνευρισμού! Μην βιάζεσαι να πεις μεγάλα λόγια την εξέλιξη μίας νέας αισθηματικής γνωριμίας αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακατατάξεις επαγγελματικές αναμένονται αυτό το διάστημα και η ευκαιρία που σου δίνεται αναπτερώνει το αίσθημα της ελπίδας γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ μπορεί τώρα να γίνει πράξη. Στον οικονομικό τομέα συγκρατήσου από αγορές και συμφωνητικά που δεν σε συμφέρουν!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, στα μέσα του Σεπτέμβρη οι συνθήκες σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις έναν σοφό οικονομικό χειρισμό για να μη βρεθείς λίγο αργότερα σε δύσκολη κατάσταση. Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό δημιουργεί μια μικρή εστία πολέμου στην οικογένεια και εσύ πρέπει να καταλαγιάσεις αυτή την ένταση. ‘Άλλο τόσο δεν θα λείψει η ένταση στα αισθηματικά, η οποία και θα σας κουράσει. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν και οι καλές στιγμές, οι ευχάριστες συμπτώσεις και συναντήσεις καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη φορά. Σταδιακά θα δεις να αλλάζουν οι συνθήκες της ζωής σου, ή να γίνεται μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστα μηνύματα φέρνει η νέα εβδομάδα αφού ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι φέρνει ανανέωση στον τρόπο σκέψης σου και χαρούμενα μηνύματα στα αισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα περιπετειώδης γνωριμία θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου. Αν είσαι σε σχέση, ξεπερνάς τις γκρίνιες και τα παράπονα και βρίσκεις καλύτερη ανταπόκριση από το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έκρηξη δημιουργικότητας έρχεται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Οι ιδέες, οι προτάσεις και οι επαφές που θα έχεις μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν θετικό αντίκτυπο! Σταδιακά από τις 15 του μήνα που επιστρέφει σε ορθή φορά ο Ερμής θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην εφαρμογή αποφάσεων και συμφωνιών. Στα οικονομικά υπάρχει τόνωση παρόλα αυτά τα έξοδα σου είναι διογκωμένα.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, την εβδομάδα αυτή προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για μια ανασυγκρότηση της ζωής σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα απαιτητικό Φθινόπωρο. Διοχέτευσε τη δραστηριότητα σου εποικοδομητικά και απόφυγε αντιθέσεις και εκνευρισμούς με το άμεσο περιβάλλον σου. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και μη χάνεις χρόνο με άσκοπες λεπτομέρειες και με κουραστικούς συνεργάτες. Μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, ένα αιφνίδιο ταξίδι αναψυχής, ή το κλείσιμο μιας επαγγελματικής συμφωνίας θα είναι τα “τυχερά δώρα” της Νέας Σελήνης που θα σχηματιστεί στο ζώδιο της Παρθένου την Παρασκευή στις 15 του μήνα. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αυτήν την περίοδο θα έχει προοπτικές, αλλά θα πρέπει να έχεις και την υπομονή καθώς θα εξελιχθεί με αργό ρυθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου δίνει το μήνυμα ότι στα ερωτικά σου όλα είναι πιθανά αυτό τον καιρό και οι εκπλήξεις πραγματικά σε ενθουσιάζουν αλλά και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία αναμένεται ωστόσο να προκαλέσει και κάποιους μπελάδες, είτε γιατί κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου τις έχεις ως δεδομένες, είτε αν είσαι ελεύθερος βιάζεσαι πολύ να επενδύσεις στο μέλλον μίας αισθηματικής γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Μία νέα προοπτική ανοίγεται τώρα στην εργασία σου η οποία και σου δίνει την ευκαιρία να ανεφοδιαστείς οικονομικά! Η τόνωση στο εισόδημά σου θα σου δώσει δύναμη αυτό τον καιρό!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, μία νέα σημαντική εβδομάδα ξεκινά για σένα, αφού γεννιέται ένα νέο φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την δυναμική για σημαντικές ενάρξεις και ανανεώσεις στην ζωή σου. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβριου και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει μια μεγάλη ανακούφιση σε ένα σοβαρό θέμα και εγκαινιάζει μια καλύτερη περίοδο που σε βοηθά να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι σε εγρήγορση και να περιορίσεις την γκρίνια, τα παράπονα, τον διχασμό και τον ... δισταγμό! Ένα πρόσωπο θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, ενώ μία προσφορά / πρόταση από άτομο του στενού περιβάλλοντος θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί μία κατάσταση στα αισθηματικά να την θεωρούσες τελειωμένη υπόθεση ή να τα έβλεπες όλα μαύρα, όμως η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου έρχεται για να σου αναζωπυρώσει την πίστη, την ελπίδα και την επιθυμία ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες. Αν είσαι χωρίς σχέση μία τυχερή επανασύνδεση θα σε κάνει να ζήσεις ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, μία πρόταση από το ταίρι σου θα αποτελέσει την έκπληξη της εποχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ξεκαθαρίζει το τοπίο και από αυτή την εβδομάδα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και να δεις καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά είσαι αγχωμένος, γιατί βρίσκεσαι σε μία διαρκή προσπάθεια να βρεις τις ισορροπίες σου και τα έξοδα που προκύπτουν σε αποσυντονίζουν!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου και η πορεία του Άρη στο ζώδιό σου, καθώς και η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία κάνουν το δεύτερο μισό του μήνα πιο ευχάριστο και πιο δημιουργικό. Ξεκινάει μια σημαντική περίοδος που θα εξελιχθεί σπονδυλωτά μέχρι τις γιορτές στη διάρκεια της οποίας θα βελτιωθεί το αντικείμενο της εργασίας σου , θα κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα τερματίσεις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, ή σχετικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν από την περασμένη Άνοιξη. Πρόσεχε την έκφραση και τις δηλώσεις σου, απόφυγε ανθρώπους που δεν έχουν καλή πρόθεση και μη κοινοποιείτς προσωπικά σου σχέδια. Η καλή όψη του Άρη με την Αφροδίτη βελτιώνει τη τύχη σου στον έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα όμορφο διάστημα διανύεις στα αισθηματικά όπου η εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σε κάνει να βρίσκεσαι με το χαμόγελο στα χείλη! Ο Άρης από το ζώδιο σου, σου χαρίζει το πάθος, τον ερωτισμό και την ορμητικότητα και είναι φανερό ότι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί αυτή την περίοδο! Ιδανικό διάστημα για φλερτ και νέες γνωριμίες, ενώ αν είσαι σε σχέση κατακτάς αυτό που θέλεις από το σύντροφο, χωρίς να το προσπαθήσεις και τόσο πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου σε βοηθά να προετοιμάσεις επαγγελματικά το έδαφος για το προσεχές φθινόπωρο. Διακρίνεις κάποιες παγίδες ή ένα κλίμα που δεν σου αρέσει, καταφέρνεις όμως να ελιχθείς και να προστατέψεις το αντικείμενο της εργασίας σου! Η οικονομική τόνωση της εβδομάδας, δεν χρειάζεται να σε παρασύρει σε σπατάλες.


♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το διάστημα αυτό είναι ανακουφιστικά καλύτερο για το ζώδιο σου. Επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου δραστηριότητες και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, κάτι που προκύπτει ανεμπόδιστα. Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν πρόνοια και φρόνηση. Τα οικονομικά σου δεν είναι επαρκή, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι διότι οι ελλείψεις, ή οι εκκρεμότητες που παρουσιάζονται τώρα, θα τακτοποιηθούν σταδιακά. Σημαντική είναι η παρουσία σου τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται τώρα να προετοιμάζεται, η απροσδόκητη αναβίωση μιας παλιάς σχέσης που δεν έτυχε να βρει τη σωστή της έκφραση στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου είναι πολλά υποσχόμενη για τον αισθηματικό σου τομέα, αφού μία προσδοκία από το παρελθόν φαίνεται ότι εκπληρώνεται και αλλάζει σταδιακά η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα ξεκινάς μία νέα σχέση αν είσαι ελεύθερος – με άτομο που ήδη γνωρίζεις - ! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με την αλλαγή του προς εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προβάλεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου αλλά και για να κερδίσεις τις εντυπώσεις στον χώρο που εργάζεσαι. Τονώνεται το πελατολόγιο σου και βρίσκεσαι αρκετά πιο ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος. Στον οικονομικό τομέα είναι
απαραίτητο αυτή την εβδομάδα να κλείσεις εκκρεμότητες και η διαδικασία αυτή σε πιέζει.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η συνέχεια του Σεπτέμβρη θα σε δραστηριοποιήσει αρκετά, θα μειώσει το άγχος σου, θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση μιας προσδοκίας σου και είναι πολύ πιθανό να σε θα ταξιδέψει σε ένα νέο προορισμό. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία θα συμβάλλει στη βελτίωση του κλίματος στην εργασία και στην ενίσχυση του παράγοντα της τύχης ο οποίος θα γίνει πιο αισθητός μέσα από τον οικονομικό τομέα. Οι φιλοδοξίες σου τονώνονται ενώ καταφέρνεις και κατακτάς έναν σημαντικό στόχο για σένα. Τέλος, τύχη παρουσιάζεται και στα αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δίψα σου για περιπέτεια και ερωτική ανανέωση φαίνεται ότι ικανοποιείται αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Δία. Πειραματίζεσαι με μία νέα ερωτική γνωριμία που σε εξιτάρει, αλλά δεν σου δίνει τα εχέγγυα για σταθερότητα! Αν είσαι σε σχέση περνάς καλά με το ταίρι σου, αλλά δεν καταφέρνεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ευεργετική Νέα Σελήνη ανοίγει αυτή την περίοδο μία νέα προοπτική στα επαγγελματικά σου. Οι ανακατατάξεις στην εργασία σου , σου δίνουν την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα οι στόχοι σου θα επιτευχθούν. Κάποια ανοίγματα που κάνεις τώρα, θα φέρουν κέρδη λίγο αργότερα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, στο μέσον του Σεπτέμβρη, παρατηρείς σταδιακά να βελτιώνεται αισθητά η επικοινωνία με το περιβάλλον σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου προσφέρει αέρα ανανέωσης και τόνωση στα δημιουργικά σχέδια αλλά και στα αισθηματικά σου. Το διάστημα αυτό εξετάζεις νέες προοπτικές που θα συμβάλουν στην προσωπική ανάπτυξη, είτε αυτό είναι η έναρξη μίας νέας δραστηριότητας, μία νέα γνωριμία, ξεκίνημα σε σπουδές. Το πιο σημαντικό είναι ότι σταδιακά επανέρχεται η αισιοδοξία σου, γιατί φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση κάποιων προσωπικών επιδιώξεων, οι οποίες θα φέρουν σημαντικά αποτελέσματα στον προσεχή χειμώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός είναι έντονος αυτό το διάστημα αφού ο Άρης από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο σου και σε γεμίζει με πάθος και ενεργητικότητα. Το νέο φεγγάρι του Σεπτέμβρη ωστόσο, φέρνει και μία ξαφνική ερωτική πλοκή που θα σε συναρπάσει. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να εισβάλει αυτό τον καιρό στην ζωή σου και να ξυπνήσει μέσα σου ερωτικά ένστικτα που είχες καιρό να βιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζει ο αγώνας και η προσπάθειά σου για ένα καλύτερο αύριο. Η βελτίωση στην ροή της εργασίας αλλά και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο των επαγγελματικών! Στα οικονομικά έχεις τα έξτρα σου, όμως σου είναι αδύνατο αυτό τον καιρό να συγκρατηθείς και να κάνεις οικονομία!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η συνέχεια του Σεπτεμβρίου εξελίσσεται πιο δραστήρια και αποδοτική για το ζώδιο σου . Η νευρικότητα δεν απουσιάζει και οι σχέσεις σας, κοινωνικές και αισθηματικές, βελτιώνονται και εξελίσσονται. Η καλή όψη του Άρη από τον Ζυγό με την Αφροδίτη, ορθόδρομη πλέον στον Λέοντα, είναι μεγάλη εγγύηση για χαρά και ανανέωση. Στο μεταξύ, η προσέγγιση του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο, διατηρεί την εσωτερική σου ανησυχία και νευρικότητα, όμως δεν έχεις λόγο να φοβάσαι λειτουργώντας σπασμωδικά. Από τώρα μέχρι τα μέσα του προσεχούς Νοεμβρίου, κάτι σημαντικό θα προκύψει, ή στον επαγγελματικό, ή στον αισθηματικό τομέα, προκειμένου η νέα χρονιά να είναι πιο ισχυρή στα αντίστοιχα ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ζητούμενό σου αυτή την εβδομάδα είναι να βάλεις και πάλι στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου τον έρωτα που τόσο πολύ σου έχει λείψει. Πάνω στην ανάγκη σου για συντροφικότητα, που είναι τονισμένη αυτή την περίοδο μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά επιπόλαια, ή και να επιλέξεις έναν άνθρωπο με τον οποίο ξέρεις από την αρχή ότι δεν μπορείς εύκολα να κάνεις “χωριό”! Προσοχή λοιπόν στις υπερβολές και στον ασυγκράτητο ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου αποτελεί έναν τυχερό οιωνό για τα οικονομικά σου, αφού φαίνεται ότι βρίσκεσαι κερδισμένος από τον παράγοντα της τύχης και από ένα έξτρα οικονομικό όφελος που θα σε βοηθήσει στην καλύτερη οικονομική διαχείριση. Στα επαγγελματικά ανοίγονται νέες προοπτικές και νέες συνεργασίες που είναι πολλά υποσχόμενες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου . Ο Σεπτέμβρης εξελίσσεται περίπλοκος και απαιτητικός. Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει τον ψυχισμό σου και ο Άρης στον Ζυγό ενισχύει τον δυναμισμό σου . Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες εργασιακές αλλά και οικονομικές! Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ανοίγονται ευκαιρίες για την έναρξη μίας νέας σχέσης ή και συνεργασίας και σταδιακά έως το τέλος του μήνα θα δεις μία μεγάλη σου επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα! Σταδιακά βρίσκεσαι σε ένα διάστημα που βρίσκεις τις σταθερές σου, κάνεις τα ξεκαθαρισματά σου και καταφέρνεις να πάρεις ουσιαστική ανάσα μετά την έντονη περίοδο στρες που βίωσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η κατάσταση που επικρατεί είναι περίεργη και αλλόκοτη ίσως γιατί προσπαθείς να ξεμπερδέψεις το κουβάρι του παρελθόντος. Η εβδομάδα όμως φέρνει και όμορφες συγκινήσεις, τρυφερά τετ α τετ και εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 10-19 Μαρτίου όπου μία ερωτική προσδοκία αναμένεται να εκπληρωθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις ότι αυτό το διάστημα τα οικονομικά σου από παντού μπάζουν νερά και πιέζεσαι από τις οφειλές που υπάρχουν και αφορούν το παρελθόν σου! Η πρόταση μίας νέας συνεργασίας, θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τις προοπτικές που ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά σου! Μία ξαφνική είδηση - πρόταση θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ