Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιφλίδης+Σπαλιάρας: Συνάντηση κορυφής στο κέντρο της Βέροιας

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη εμφάνισή του στo «da manha», ο Γιάννης Σπαλιάρας ήρθε στη Βέροια και συνάντησε φίλους και συνεργάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το διάσημο μοντέλο διαμένει στο «Λοζίτσι» και χθες το βράδυ είχε συνάντηση με τον Μπάμπη Τσιφλίδη μέσα στην αγορά. 

Οι δύο άντρες τα είπαν σε φιλικό επίπεδο, μιας και η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ευχήθηκε στον επιχειρηματία, καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας, με τον κ. Τσιφλίδη να τον ευχαριστεί από καρδιάς!

Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, ο πρώην παίκτης του Survivor επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Tsiflidis Security», όπου και είχε μια διεξοδική συζήτηση για το δυναμικό παρών και το λαμπρό μέλλον της εταιρείας. Εκεί βρέθηκε και ο διοργανωτής του show κ. Γιάννης Σισμανίδης μαζί με τα πανέμορφα μοντέλα του.


Να θυμίσουμε πως απόψε το βράδυ, το «Moda Show Γιάννης Σισμανίδης» επιστρέφει στην πόλη μας και στο cafe «da manha» για μια επίδειξη μόδας, που διοργανώνεται για καλό σκοπό.

Έξι πανέμορφα μοντέλα, ανάμεσά τους και ο ένας και μοναδικός, το απόλυτο αρσενικό μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας, θα περπατήσουν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το βράδυ στην πασαρέλα του da manha, στην καρδιά του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας, παρουσιάζοντας ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ από καταστήματα της πόλης, σε μια βραδιά λάμψης που θα παρουσιάζει η Μαρία Λυδία.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ