Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χορό, μουσική και άφθονο κρασί η 9η Γιορτη Κρασιού στον Τρίλοφο


Την 9η Γιορτή Κρασιού, Τσίπουρου και Μούστου, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023 ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Ο Αριστοτέλης».

Πρόκειται για μια παραδοσιακή γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς οι κάτοικοι στον Τρίλοφο καλλιεργούν αμπέλια, και παράγουν κρασί κυρίως από την ποικιλία ξινόμαυρο. 


Η γιορτή έγινε στο προαύλιο του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Τριλόφου, με την συμμετοχή πολύ κόσμου, κατοίκων του χωριού και επισκεπτών, οι οποίοι απόλαυσαν χορό και ζωντανή μουσική, εκλεκτά ψητά, ενώ προσφέρθηκε σε όλους δωρεάν κρασί, τσίπουρο και μουσταλευριά. 


Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: Ποντιακός Σύλλογος Λουδία «Οι αετοί του Πόντου», Μ.Π.Σ. Ν. Νικομήδειας «Αριστοτέλης» και Μ.Π.Σ. Τριλόφου «Αριστοτέλης», ενώ τον κόσμο ξεσήκωσαν και οι Μωμόγεροι που «εισέβαλαν» θεαματικά στην εκδήλωση. Την βραδιά παρουσίαζε η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Καραγιάννη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κόγιας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς με υποψηφίους του συνδυασμού του και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες:











































8 σχόλια:

  1. Σαν δεν ντρέπονται λίγο, η Θεσσαλία πνιγμένους βγάζει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Zωή συνεχίζεται φίλε μου

      Διαγραφή
    2. Άσε τους Ανθρώπους λίγο να χαρούν,,Μη κρίνεις γιατί και εσύ θα κριθείς

      Διαγραφή
    3. Δεν έχεις δίκαιο φίλε ......10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:34 μ.μ......Όλα τα χρήματα που θα εισπράξανε θα αγοράσουν είδη ανάγκης και θα δοθούν στους πληγέντες Λάρισα κλπ.... μάθετε πριν κάνετε κριτική ....Θεόδωρος !

      Διαγραφή
    4. Από τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Βέροιας στο FC στις 11-9-2023 ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΛΛΑ !
      Μετά από 5.30 ώρες ταξίδι, με παρακάμψεις και δύσκολες συνθήκες, φτάσαμε στον προορισμό μας, την πόλη της Καρδίτσας για το δεύτερο δρομολόγιο της ημέρας ( το πρώτο πήγε στον Παλαμά), υπό την εποπτεία του δήμου Βέροιας και του αντιδημάρχου καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλου.
      Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την τεράστια πλημμύρα που συγκέντρωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Τριλόφου, της Αγίας Βαρβάρας αλλά και πολίτες της Βέροιας.
      Η προσπάθεια συνεχίζεται. Πρωτοβουλίες πολλές στα χωριά μας και την Βέροια για συγκέντρωση και άλλων ειδών…………Δικαίωση στα λεγόμενα μου,... Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  2. Όλα για την προβολή.Λυπαμαι που σε κάποιες εκδήλωσεις χρησημοποιουν τα μικρά παιδιά.Απαγορευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ δηλ. Θα χρησιμοποίησες το μπαλέτο τού Moulin rouge?,έλα πάρτο αλλιώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε δυνατά για 3....4 φορτηγά με ειδοι πρώτης ανάγκης που ετοίμασε ο σύλλογος και οι καλοπροαίρετοι συντοπίτες μας και αφήστε τα αρνητικά σχόλια...η καλό η κακό αυτός που είναι να πει θα πει ελεοςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ