Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική επισκέφθηκε ο Κωνσταντινόπουλος

Συνεχίζει δυναμικά την προεκλογική του καμπάνια ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Δράσης με Γνώση» επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και την Πυροσβεστική Βέροιας.

Στην Αστυνομία τον υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης και τον ενημέρωσε ενδελεχώς για τα θέματα που αφορούν την κοινότητα. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κωνσταντινόπουλος: «Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι θετικά και ήταν και πολύ θετικό το άνοιγμα της σχολής Αστυνομίας στην Ναουσα. Όμως το άνοιγμα δεν συνοδεύτηκε από προσλήψεις προσωπικού ή μεταθέσεις - μετακινήσεις από την Αθήνα στη Βεροια, με συνέπεια να μεγαλώνει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού σε σημείο επικίνδυνο!

Λίγο αργότερα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επισκέφθηκε την Πυροσβεστική, όπου και συνάντησε τον Διοικητή του Νομου Αλέξανδρο Κουβακά και συζήτησαν για την παρούσα κατάσταση,  η οποία είναι καλή!

Στη συνέχεια συνομίλησε με αξιωματικούς και πυροσβέστες και από ότι προέκυψε το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού, αφού η υπηρεσία βοηθάει συνεχώς με κλιμάκια σε άλλους νομούς, με αποτέλεσμα να υπάρχει κούραση του προσωπικού και να διακόπτονται ακόμη και οι προγραμματισμένες άδειες με ότι αυτό συνεπάγεται!

Επιπροσθέτως, του προτάθηκε σπο τα στελέχη να δημιουργηθεί ξανά το κλιμάκιο που ήταν στη Βεργίνα, κάτι που ειναι απαραίτητο για την καλύτερη προστασία του Αρχαιολογικού Χώρου και τα Πιέρια Όρη. Αυτή η λύση που είναι εφικτή δίνει πολλά πλεονεκτήματα,  αφού δοκιμάστηκε παλιά με μεγάλη επιτυχία!

«Θα πρέπει όλοι λοιπόν Βουλευτές, Περιφέρεια, Δήμος να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε να έχουμε ξανά το κλιμάκιο πυροσβεστικής στη Βεργίνα» κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ