Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικά, είναι και θέμα timing!

Πέρασε στα ψιλά η περιοδεία του ΠΑΣΟΚ στη Βέροια
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 5 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επισκέφθηκαν πριν από μερικές ημέρες την Ημαθία (δείτε εδώ). 

Ο Απόστολος Πάνας βουλευτής Χαλκιδικής, ο Φραγκίσκος Παρασύρης βουλευτής Ηρακλείου, ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, ο Ιωάννης Τσίμαρης βουλευτής Ιωαννίνων και ο Μανώλης Χνάρης βουλευτής Ρεθύμνης, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της Ημαθίας στην υγεία, την αγροτική παραγωγή, τη μικρομεσαία και μεγάλη επιχειρηματικότητα και δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα ζητήματα με κάθε πολιτικό και κοινοβουλευτικό μέσο.

Δυστυχώς όμως για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η επίσκεψη αυτή δεν είχε και τόσο μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό! Λίγο οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και πολύ περισσότερο η κούραση του κόσμου από τις αλλεπάλληλες πολιτικές εκδηλώσεις, είχαν ως αποτέλεσμα αυτή η επίσκεψη των 5 βουλευτών 
να περάσει στα... ψιλά!

4 σχόλια:

  1. Δεν ειναι θεμα timing. Περασε στα.... ψιλα, γιατι ο κοσμος αρχιζει επιτελους σιγα σιγα να καταλαβαινει οτι ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ. Αληθεια, με εκεινη την ενσταση στις πρωτες εκλογες, που φανερωνει ποσο ελλιπεις ειναι η πολιτικη γνωση μερικων, μια και ηταν ανευ λογου ουσιας και σημασιας βαση εκλογικου νομου και αποτελεσματος ποσοστου, θα μαθουν ποτε οι ψηφοφοροι τι αποτελεσμα ειχε τελικα. Ετσι για την ιστορια των εκλογων. Αυτοι παντως που λιγο πολυ κατι ξερουν ακομα κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα ....τελειωσε γιατι δεν εχει εδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος τους υπολογιζει πλεον. η κεντροδεξια εχει γνησιο εκφραστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ