Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πω, πω κάτι παικταράδες στη Νάουσα - Ήταν όλοι εκεί!

Παλαίμαχοι Νάουσας και Εθνική Ελλάδος 2004, προσέφεραν θέαμα και συγκίνηση. Ήταν όλοι εκεί! Μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας της Νάουσας και της Εθνικής Ελλάδος, βρέθηκαν στο γήπεδο της πόλης και έδωσαν έναν όμορφο αγώνα που συγκίνησε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με την παρουσίαση όλων των αστέρων των δυο ομάδων από τον γνωστό Ναουσαίο δημοσιογράφο Κώστα Μπλιάτκα και έπειτα ακολούθησε ο χαιρετισμός της ”ψυχής” της διοργάνωσης, Μιχάλη Αλεξιάδη.

Το σπουδαίο φιλικό συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νάουσας και τον Δήμο της Πόλης για τα 30 χρόνια από τη μεγάλη και ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική.

Ακολούθησαν τιμητικές πλακέτες σε παλαιούς παράγοντες και ο αγώνας μεταξύ των μεγάλων αστέρων.

Τιμητική πλακέτα έλαβαν οι:

Θωμάς Πουρνάρας, Διονύσης Τσιάρκας, Παναγιώτης Τουμανίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Σοφοκλής Οικονόμου, Γιώργος Χατζηφωτιάδης, Θεόδωρος Παυλίδης, Ζωή Δαγκαλάκου, Γιάννης Δασκαλόπουλος, Λάκης Νικόλτσης, Διονύσης Μπεσλίκας,Νίκος Βαλάσας,Στέλιος Μικρόπουλος, Μιχάλης Αλεξιάδης.

Επίσης τιμήθηκαν και οι Χρήστος Χατζηδάκης, Γιάννης Γρηγορίου, Αποστόλης Τσακίρης, Παύλος Φίτος, Σπύρος Σιούγγαρης, Θωμάς Κατσιαμάκας, Τάκης Γιαβάλκας, Μάρκος Αντιφάκος, Γιώργος Φύκατας, Αλέκος Παπαδόπουλος, Κώστας Δουδούμης, Κωνσταντίνος Πιτάκης.

Δείτε βίντεο του naousanews.gr:

6 σχόλια:

  1. Το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη. Μπραβο σε οσους πηραν μερος και στους παλαιμαχους ναουσας που παραγουν εργο. Παλικαροι ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα σε νοιαζει το εργο σου ως παλαιμαχος κανεις δρασεις. Αμα κοιτας την παρτη σου ασχολεισαι με το πως θα βολευτεις . Ετσι πανε αυτα. Τυχεροι οι Ναουσαιοι. Τους κραζουμε εμεις οι βεριωτες αλλα μας βαζουν σε πολλα τα γυαλια. Και στηριζουν και οι φιλαθλοι να τα λεμε κι αυτα. Και καλα κανουν. Πολλα μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος αδερφε.. παλαιμαχοι της βεροιας νοιαζονται μονο αν ειναι να βολεψουν κανενα παιδι τους..

      Διαγραφή
    2. Μη γενικευεις φιλε. Ειναι αδικο.

      Διαγραφή
    3. Ολοι ξερουν ποιον εννοει. Δε θα παρεξηγηθει κανεις.

      Διαγραφή
  3. Μπραβο Μιχαλη Αλεξιαδη! Εισαι ψυχαρα και προεδρος με τα ολα σου λεβεντη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ