Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλεις να έχει ένα καθαρό πλυντήριο ρούχων; Βάλε λεμόνι και οδοντόκρεμα

Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξεις ένα πλυντήριο ρούχων σούπερ, αυτό είναι το καταπληκτικό μείγμα: πάρτε ένα λεμόνι, λίγη οδοντόκρεμα και θα έχετε μια συσκευή που είναι πάντα καθαρή.

Ας πάρουμε ένα πλυντήριο και ας προσθέσουμε δύο υλικά για να γίνει σούπερ. Τι είναι όμως; Λεμόνι, οδοντόκρεμα και λίγα άλλα. Γιατί όμως είναι σημαντικό να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση; Γιατί το πλυντήριο είναι η βασίλισσα των οικιακών συσκευών και πρέπει να προσέχουμε ώστε το πλυντήριο να είναι πάντα μυρωδάτο και φρέσκο ​​και από την άλλη να έχει μια συσκευή ικανή να αντέξει για χρόνια.

Λοιπόν, ναι, εκεί Ο καθαρισμός χρησιμεύει επίσης για την προστασία του από οποιαδήποτε απειλή που μπορεί να εδραιωθεί και μακροπρόθεσμα είναι ικανό να το καταστρέψει. Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, μάλλον ας το αντιμετωπίσουμε όπως του αξίζει, έτσι θα εξοικονομήσουμε πραγματικά πολλά χρήματα. Δεν το πιστεύετε; Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε προσεκτικά.

Το τέλειο μείγμα για το πλυντήριό σας, ας μάθουμε τι είναι

Το μυστικό για να έχεις πάντα ένα σούπερ πλυντήριο υπάρχει και αποτελείται από την πράσινη θεραπεία που προτείνουμε με διάφορα καρέ να προεξοφλούν ήδη το επίκεντρο της συζήτησης, με το συνημμένο πρόβλημα λυμένο. Με αυτό το μείγμα μπορείτε να καθαρίσετε καλά το πλυντήριο, αφαιρώντας τις τρίχες, τα χνούδια και ό,τι πρέπει να αφαιρεθεί μέσα στο τύμπανο και τη τσιμούχα.

Αρχικά, πάρτε ένα φρέσκο ​​λεμόνι και ανοίξτε το στα δύο, βάλτε το κάθε μισό σε επαφή με τον χυμό της οδοντόκρεμας, τοποθετήστε το μέσα στο άδειο καλάθι. Σε αυτό το σημείο, το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε απλώνοντας περισσότερη οδοντόκρεμα στο εσωτερικό της πόρτας. Και τέλος, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε να περιποιηθούμε τα παρεμβύσματα, το κύριο κάθισμα του συλλογή βρωμιάς.

Ρίξτε μέσα στο μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι. Το μείγμα είναι πλέον έτοιμο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα που προτιμάτε. Ανάψτε το και όταν τελειώσει θα παρατηρήσετε αμέσως μια εξαιρετική καθαριότητα, εκτός από το πολύ ευχάριστο άρωμα.

Υπάρχει μια άλλη εν μέρει παρόμοια θεραπεία για να αποκτήσετε ένα σούπερ πλυντήριο, τι κάνετε; Τα πρώτα βήματα είναι τα ίδια, δηλαδή κόψτε το λεμόνι στη μέση και βάλτε από πάνω λίγη οδοντόκρεμα και βάλτε το λεμόνι στο καλάθι. Εδώ είναι η διαφορά, ρίξτε ένα κουταλιά κιτρικό οξύ μέσα στη φλάντζα και προσθέτουμε και το ζεστό νερό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε ένα πλύσιμο 40 λεπτών και θα αποκτήσετε ένα σούπερ καθαρό πλυντήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ