Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Καλπάκης

«Από τις 
ιστοσελίδες έμαθα για την απόφαση του νέου Προέδρου - Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα»

Παρελθόν από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί ο Στέργιος Καλπάκης. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βεροιώτης πολιτικός αναφέρει πως έμαθε την απόφαση του νέου Προέδρου από το διαδίκτυο, ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Τρία χρόνια πριν, τέτοιες ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας μου έκανε τη μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του Γραφείου Τύπου του κόμματος μας στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου, μαζί με τον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, την Τάνια Καραγιάννη και εκπρόσωπο του κόμματος τον Νάσο Ηλιόπουλο.΄

Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου η Πολιτική Γραμματεία μού ανάθεσε ομόφωνα την μεγάλη ευθύνη του εκπροσώπου Τύπου μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου. Χθες το απόγευμα ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, να ορίσει εκπρόσωπο Τύπου την αγαπημένη και αξία συντρόφισσα Δώρα Αυγέρη. Της εύχομαι ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει εξαιρετικά.

Ήταν τρία δύσκολα χρόνια, με πολλή καθημερινή δουλειά στο πιο εχθρικό μιντιακό περιβάλλον, με άγχος, ατέλειωτα ξενύχτια, μικρές χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Περισσότερο απ’ όλα, όμως, ήταν μια μεγάλη εμπειρία, μια τεράστια τιμή που υπηρέτησα το κόμμα μας από θέση ευθύνης και ακόμη μεγαλύτερη που συνεργάστηκα με σπουδαίους ανθρώπους και φίλους.

Το τελευταίο δύσκολο μεταβατικό διάστημα όλοι μαζί δώσαμε τη μάχη για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία παρών καθημερινά, δίπλα στην κοινωνία, στο ζοφερό καλοκαίρι των καταστροφών. Και σταθήκαμε όρθιοι, σοβαροί και αξιόπιστοι, με επιχειρήματα και απαντήσεις. Δεν ήταν καθόλου αυτονόητο.

Σήμερα, με τη δύναμη των 150.000 μελών που συμμετείχαν στην εκλογή Προέδρου, με τον νέο Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, με όλες και όλους, συντρόφισσες και συντρόφους, οφείλουμε να δώσουμε με ενότητα, συντροφικότητα και πολιτικό σχέδιο τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε τροχιά διακυβέρνησης.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. Για την εμπιστοσύνη τους σε έναν νέο άνθρωπο. Για την εμπιστοσύνη τους σε ένα πολιτικό στέλεχος της διεύρυνσης. 

Έτσι πρέπει να προχωρήσουμε και την επόμενη ημέρα. Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Γαλάτσι τον Απρίλιο του 2019: «Η Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι ένας τίτλος κάτω από το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει πράξη σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».

19 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν είδες τίποτα, ψάξε πολιτικό χώρο γιατί σε βλέπω απαξιωμένο όπως πολλούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .... 17 Νοέμβρη, όλοι οι σύντροφοι στην πορεία μέχρι την πρεσβεία των ηπα στην Αθήνα, με μπροστάρη τον Στέφανο τον Κασσελακη με ένα σύνθημα στα χείλη, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΏΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σκάσουν μύτη οι ζαίοι στην πρεσβεία για επεισόδιά και θα δούνε το ζεύγος Κασελάκη-Τάιλερ να δίνουν χειραψίες και αγκαλιές στους Αμερικανούς και θα πάθουνε την πλάκα τους.

      Εντωμεταξύ το ΠΑΣΟΚ αντί να κανιβαλίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση ασχολείται ΑΚΟΜΑ με την ΝΔ και τον Μητσοτάκη!! Η πολιτική κρίση του Ανδρουλάκη είναι υπό του μηδενός.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρός να γράψει κανένα ένσημο το παλικάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα δεν χρειάζεται άλλο στο κόμμα. Έχει τον Κασελακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι καλα θα κάνει να βρει καμία δουλειά κ να επιστρέψει στη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας πάει επιτέλους να βρει κάποια δουλειά να εργαστεί, για να μάθει πως οι προλετάριοι βγάζουν χρήματα για να επιβιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τις ιστοσελίδες έμαθε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καλπάκης , το ίδιο και ο διευθυντής της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και γράφουν και οι δυο τις ευχαριστίες και ότι είναι στρατιωτάκια κλπ........... Εεεε πάρτε χαμπάρι σας στείλανε , μη κάνετε τοποθετήσεις σε "στιλ" απολογισμού ......δεν το πήρατε χαμπάρι , ότι ο ίδιος ο Αλξς σας έστειλε , ξυπνήστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συντροφιά;;που είστε ρε;;ούτε ένα σχόλιο;καλά έτσι κάνει ο κόσμος;;! Μουγκα;; το καλύτερο είναι ότι η κυρία πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την ξινουλα αλλά ομορφούλα αχτσιογλου να πάρει όποιο κομμάτι της πίτας θέλει αλλά αρνήθηκε για λόγους προσωπικούς λόγο κούρασης και φαντάσου τώρα εσύ νεοέλληνα σύντροφε ότι πριν λίγες ώρες ήθελε η ξινουλα να γίνει πρόεδρος! Αλλά κουράστηκε....εεεεε σύντροφοι;;;μπρατσακια πάρτε θα τα χρειαστείτε βουλιάζει η προοδευτική ιδεολογία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συντροφιά δεν ξέρω τι λένε,αλλά εσύ μεγάλο νταλκα έχεις με τον Στεφανάκο,ζηλεύεις τον Τάιλερ;

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε Κομάντο του lidl σου θίξαμε τη πρόεδρο και σήκωσες χεράκι να πεις μάθημα; μου έμαθες και το νταλκα ασίκη άντρα εσύ . Πες μου λίγο, το lower με Α το πήρες και εσύ έτσι;

      Διαγραφή
  10. Πήγαινε τώρα σε σε κάποιο διαλογητήριο ή κονσερβοποιίο να δεις πώς βγαίνει το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Νότια Μακεδονία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
    Ο Κασσελακης όπως έδειξε τον τελευταίο μηνα (τόσο είναι στα δημόσια πράγματα) έχει βαθιά γνώση και άποψη ΚΑΙ για την λύση του Κυπριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Στέργιο δεν σε ξέρω , ερωτώ ως εκπρόσωπος τύπου σου έγινε πρόσληψη στην ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), εάν έχεις πρόσληψη τότε λογικά θα έπρεπε να σε δώσουν την απόλυση για να μπεις στο ταμείο ανεργίας , έτσι λέει ο νόμος .......θέλω απάντηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Προοδευτική Συμμαχία (ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ.).....Οι ρίζες του κόμματος βρίσκονται στο Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού της ευρωκομμουνιστικής Αριστεράς, που μετεξελίχθηκε σε Ε.ΑΡ., αλλά και στην ιστορική συνεργασία με το Κ.Κ.Ε., όταν συγκρότησαν τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου..............στην πορεία θα έχει διασπαστεί με τον/την νέο/α πρόεδρο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να το έμαθε από τις ιστοσελίδες ο εκπρόσωπος τύπου φανταζόμαστε τι έχουμε να μάθουμε όλοι οι απλοί πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρόεδρο εκλέξανε τα συντρόφια ....όχι Αυτοκράτορα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ