Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/9 - 10/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή από την Παρθένο με τον Δία από τον Ταύρο, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, προσφέρει την τύχη και την ευκαιρία μέσα από προτάσεις, συζητήσεις και γνωριμίες. Τα ξαφνικά νέα θα σκορπίσουν χαρά, χαμόγελα και ... πίστη!

Με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες, σε νέες γνωριμίες, έχουμε την επεκτατική και αισιόδοξη διάθεση να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία και να την αξιοποιήσουμε υπέρ μας. Οι ιδέες είναι ωφέλιμες και αποτελεσματικές, ενώ οι συμπτώσεις της ημέρας θα αποδειχθούν ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίες αλλά μας βοήθησαν να πετύχουμε κάτι σημαντικό που θέλαμε πολύ!

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος, τώρα μπορεί να ανασυρθούν συζητήσεις, τυχερές προτάσεις, και προοπτικές που είχαν συζητηθεί κοντά στις 10/8. Είναι όμως και μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι που σχεδιάζαμε αλλά όλο και κάτι συνέβαινε και δεν το κάναμε, ή να επικοινωνήσουμε με έναν άνθρωπο του παρελθόντος μας.

Δεδομένου ότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας κινούνται σε ζώδια της Γης, αυτό το ωφέλιμο τρίγωνο λειτουργεί πολύ ευνοϊκά και για πρακτικές υποθέσεις, δηλαδή για εργασιακά και οικονομικά!

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού, (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) ιδίως του 2ουδεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ακολουθώντας μία συντηρητική τακτική θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βασική προϋπόθεση είναι να μην εξαντλείς τα περιθώρια που σου δίνονται από τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Η προνοητικότητα στην διαχείριση των χρημάτων είναι σημαντική, παρόλο που οι θετικές γωνίες του Ήλιου και του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία, φανερώνουν ότι εργασιακά και οικονομικά οι μέρες σου είναι τυχερές, εσύ θα χρειαστεί να μην ενδώσεις σε αγορές ή συμφωνίες, παρά μόνο αν έχεις τις εγγυήσεις για επιτυχή έκβαση! Στα αισθηματικά προετοιμάζεις τώρα σημαντικές αλλαγές, θετική είναι και η προοπτική του γάμου! Μην βιαστείς σε μία αλλαγή διαμονής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την Δευτέρα που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα, είναι γεγονός ότι μπαίνεις στην «χρυσή» περίοδο για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ελεύθερος αναμένεται η γνωριμία που θα σε «ξεσηκώσει»! Αν είσαι σε σχέση, πιπεράτες εξελίξεις αναζωπυρώνουν το «αίσθημα» ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, ενώ η σχέση σας μπαίνει σε μία πιο σταθερή τροχιά που σε ικανοποιεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να ενταχθείς στις υποχρεώσεις του φθινοπώρου, η εργασία σου αποδίδει και αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις ειδήσεις για ζητήματα επαγγελματικά που είχες κουβεντιάσει κοντά στις 10/8 και τα νέα αυτά είναι ευχάριστα! Στα οικονομικά παίρνεις σημαντική ανάσα και το εισόδημά σου τονώνεται!

♉ Ταύρος

Γενικά

Καθώς ο Σεπτέμβριος ξεκινά, φίλε μου Ταύρε ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται ενώ η πρακτική εφαρμογή ενός σχεδίου επιταχύνεται. Μέσα σ’ όλα, δικοί σου άνθρωποι συνεχίζουν να σε απασχολούν με τα προβλήματα τους στα οποία δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος. Ο Ήλιος και ο Ερμής (ανάδρομος από την Παρθένο) συνεχίζουν να συντηρούν την καλοκαιρινή, ανέμελη και ερωτική σου διάθεση , ενώ το τρίγωνό τους με τον Δία, σου χαρίζει αισιοδοξία, χαρά, ικανοποίηση και ευκαιρίες για να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω! Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) καθώς επιστρέφει σε ορθή φορά σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακτήσεις τις ανέσεις σου και το αίσθημα της ασφάλειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι χωρίς σχέση θα έχεις την ευκαιρία γνωριμιών , οι οποίες θα προκύψουν τυχαία και συμπωματικά! Αν βρίσκεσαι σε περίοδο που ήδη νιώθεις ερωτευμένος – η , θα βιώσεις μια έξαρση αυτού του αισθήματος. Η εβδομάδα προσφέρει ερωτικές απολαύσεις και ευκαιρίες για να επιβεβαιωθείς συναισθηματικά, ιδιαίτερα από ένα ερωτικό ειδύλλιο του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το Ζυγό, σου προκαλεί έντονο στρες στα επαγγελματικά, γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν, κουράζεσαι αρκετά, ενώ οι συνεργάτες σου φαίνεται ότι δεν σου κάνουν την χάρη να βρίσκεσαι σε ηρεμία! Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες και έρχονται περισσότερα χρήματα στο σπίτι και στην οικογένεια!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα εντείνεται ακόμα περισσότερο η κοινωνική ατμόσφαιρα, αλλά και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις στα οικονομικά, ενώ μία σειρά νέων περιστατικών αυξάνουν τα έξοδα σου, ιδιαίτερα όσα συνδέονται με την επαγγελματική σου δραστηριότητα / λειτουργικότητα! Δεν λείπουν όμως αυτή την εβδομάδα και οι νέες μετακινήσεις, οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι προτάσεις για συνεργασία. Στα ερωτικά, οι διαθέσεις σου είναι μεταβαλλόμενες. Παρέμεινε ρεαλιστής στην δουλειά και στα πρακτικά θέματα και προσπάθησε να μην λειτουργείς επιπόλαια στην διαχείριση των οικονομικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από το Λέοντα αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σίγουρα σκαρώνουν ερωτικές περιπέτειες και στιγμές ξεγνοιασιάς στα αισθηματικά σου! Αν είσαι ελεύθερος πες ναι σε νέες προτάσεις, φλερτ ή ακόμα και σε ένα ταξιδάκι που θα είναι η ευκαιρία τώρα να αναπτυχθεί ένας νέος έρωτας! Αν είσαι σε σχέση, οι συζητήσεις με το ταίρι σου, όχι μόνο σας φέρνουν πιο κοντά αλλά διεγείρουν και το ερωτικό σου ένστικτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά την Πανσέληνο στους Ιχθείς, συνεχίζεις να βρίσκεσαι μπλοκαρισμένος και πιεσμένος στα επαγγελματικά, παρόλα αυτά μέσα στην εβδομάδα λαμβάνεις κάποια δικαίωση, υπάρχει κάποιο άνοιγμα, που ανεβάζει την ψυχολογία σου! Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε μία ανήσυχη περίοδο
!



♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες έτσι όπως διαμορφώνονται σου δίνουν το μήνυμα ότι χρειάζεται να κάνεις έναν καλό χειρισμό στα οικογενειακά και στα οικονομικά σου για να μην βρεθείς σε δύσκολη κατάσταση! Η ένταση στον αισθηματικό τομέα μπορεί να σε κουράσει ψυχικά και αυτό θα ήταν ανώφελο σε μια περίοδο σαν αυτή, που πρέπει να συνεχίσεις απερίσπαστα την επαγγελματική σου αγωνιστικότητα. Σου επιτρέπονται μικρά διαλλείματα τόσο για ξεκούραση όσο και για ψυχαγωγία. Αξιοποίησε τις συμβουλές φίλων ή ειδικών σε θέματα που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά καλό είναι να παραμείνεις φειδωλός στις απαιτήσεις σου προς το παρόν. Απόφυγε να κάνεις κρίσιμα μελλοντικά σχέδια ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα κουβεντιάζεις ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος, δηλώνεις τις προθέσεις σου, τις διαθέσεις σου και τα σχέδιά σου και περιμένεις απαντήσεις … Οι απαντήσεις αυτές είναι θετικές, όμως καλό είναι να κρατάς και μικρό καλάθι, γιατί οι διαθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει, σύντομα θα αλλάξουν! Μία νέα γνωριμία στα αισθηματικά, έρχεται μέσα από την κοινωνική δικτύωση για σένα που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγωνιστική εβδομάδα για τα επαγγελματικά, δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και μπορείς να πετύχεις, αρκεί να μην βιαστείς να κρίνεις ή να καταδικάσεις κάποια κατάσταση! Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πολύ ευεργετική περίοδο καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα από την Δευτέρα, το εισόδημά σου αυξάνεται!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, από αυτή την εβδομάδα αξιοποιείς τις ευκαιρίες εκείνες για έναν οικονομικό ανεφοδιασμό, αλλά και για την διευθέτηση χρεών που εκκρεμούν από τους προηγούμενους μήνες. Μεταξύ των άλλων κινητικότητα θα παρουσιάσει η κοινωνική σου ζωή αλλά και η ερωτική. Κυρίως αξιοποίησε το χρόνο σου παραγωγικά, δέξου μερικές πραγματικότητες που δεν αλλάζουν, όσο και αν σε ενοχλούν και απόφυγε εκνευρισμούς στο άμεσο περιβάλλον σου. Μια νέα γνωριμία, ένα ταξίδι, ή μια επαγγελματική συμφωνία μπορεί τώρα να αποτελέσουν την αφετηρία μιας ευχάριστης αλλαγής που θα καθιερωθεί με τον ερχομό του φετινού χειμώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου και επιτέλους παίρνεις ανάσα στα αισθηματικά και ξεκαθαρίζει το τοπίο της αμφιβολίας και της ανασφάλειας που κυριαρχούσε το τελευταίο διάστημα! Μία νέα ερωτική πρόταση θα φανεί δελεαστική για σένα που δεν έχεις σύντροφο! Αν είσαι σε σχέση επιβεβαιώνεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου και αυτό είναι κάτι που σου δίνει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων αλλά και αποφάσεων για τα επαγγελματικά … Έχεις την ιδέα ή την πρόταση που μπορεί πραγματικά να σε στηρίξει! Είναι μέρες κατάλληλες για να προχωρήσεις σε ένα μεγάλο επαγγελματικό σχέδιο που θα σου δώσει «καρπούς» στο ξεκίνημα του 2024. Στα οικονομικά σου παίρνεις θάρρος γιατί έρχονται χρήματα στα χέρια σου, προσοχή όμως στην διαχείριση, γιατί με τον Ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να τύχουν και αναποδιές με έξοδα που δεν έχεις προβλέψει.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, η οποία ναι μεν μπορεί φέτος να είναι αρκετά κουραστική, είναι όμως και παραγωγική! Ποικίλα θέματα και διάφοροι άνθρωποι θα σε απασχολήσουν καθημερινά. Κινήσου οργανωμένα σε καθημερινή βάση αλλά και σκόπιμα προκειμένου να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου. Δώσε προοπτική στις σκέψεις σου. Άλλαξε λίγο τις συνήθειες και τις νοοτροπίες σου αποδεχόμενος χαρακτήρες ανθρώπων που μέχρι σήμερα σε ενοχλούσαν. Απόφυγε τέλος το ενδεχόμενο κάποιος άνθρωπος να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά επειδή γνωρίζει την αχίλλειο πτέρνα του χαρακτήρα σου. Κάποια σχέδιά σου θα κινδυνεύσουν να ανατραπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε σκέψεις για το ερωτικό παρελθόν, αναθεωρείς τα αισθήματά σου, αναγνωρίζεις τα λάθη σου και απελευθερώνεσαι από ότι δεν σε άφηνε να ευτυχήσεις! Μία νέα ερωτική γνωριμία ξεκινά με άκρα μυστικότητα, όμως σε ενθουσιάζει! Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν, αλλά δεν θα πρέπει τίποτα να το παίρνεις ως δεδομένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές, οι οποίες αφορούν μία νέα σημαντική συμφωνία, μία νέα πρόταση, ή πολύ πιθανή είναι και η μετεκπαίδευση σου και ο εμπλουτισμός των γνώσεων σου. Στα οικονομικά βγαίνουν άτσαλα έξοδα και χρειάζεται να αποφύγεις και έναν καβγά για λεφτά!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, οι προοπτικές για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα καθώς το απρόοπτο θα κάνει συχνά την εμφάνισή του, μάλλον ευχάριστα ή εποικοδομητικά. Ο ανάδρομος Ερμής συντηρεί για λίγο ακόμα φόβους και εκνευρισμούς που προέρχονται από την οικονομική δυστοκία. Μάθε να τους ξεπερνάς και αποδέξου κάποιες νέες πραγματικότητες που αφορούν όλο τον κόσμο. Πάντως καταλήγεις σε αποφάσεις, σχεδόν καθοριστικές, τόσο για την εξέλιξη των αισθημάτων όσο και για την ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σου. Τολμήστε να ρισκάρετε τελικά σε κάτι καινούργιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) επιστρέφει σε ορθή φορά και δίνει τόνο χαράς και ενθουσιασμού στα αισθηματικά σου! Εκπληρώνονται προσδοκίες σου αλλά έχεις και τις κατακτήσεις σου! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου και δεν σου είναι πάντα εύκολο να βάλεις νερό στο κρασί σου … το πάθος έχει κυρίαρχο ρόλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει μία στασιμότητα που σε εκνευρίζει, όμως είναι προσωρινή … Εσύ πας κόντρα στο ρεύμα και προσπαθείς με κάθε τρόπο να αλλάξεις την κατάσταση, γεγονός που σε κουράζει! Στα οικονομικά δέχεσαι κάποια οφειλόμενα χρήματα που αποτελούν την ανάσα της περιόδου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα είναι γεγονός ότι θα έρθουν δυσκολίες αλλά και μικρές βελτιώσεις στην καθημερινή σου ζωή. Μετά τα επεισόδια αλλά και τι όποιες διακοπές έκανες τον Αύγουστο, ο μήνας αυτός αποτελεί την μετάβαση στο να βάλεις μια καλύτερη τάξη στη ζωή σου ακόμα και αν δεν λυθούν βασικά προβλήματα που κουβαλάς από την άνοιξη. Δείξε επιφυλακτικότητα στις σχέσεις σου με ανθρώπους που δεν συμπαθείς ή που είσαι κοινωνικά εξαρτημένος μαζί τους. Μην υποτιμάς τη φωνή του ενστίκτου σου και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις στα ερωτικά σου. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε προειδοποιούν για το τι πρέπει να προσέξεις στην διάρκεια του προσεχούς φθινοπώρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο, σχηματίζουν αυτή την εβδομάδα τρίγωνο με τον Δία και σε βοηθούν να εκπληρώσεις μία ερωτική επιθυμία που συνδέεται άμεσα με το παρελθόν σου. Μία σχέση τονώνεται και έχει πολύ καλές προοπτικές για να εξελιχθεί σε έναν δεσμό που θα σου προσφέρει συντροφικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά νιώθεις πως ότι προσπάθειες και να κάνεις, βρίσκεσαι διαρκώς στο ίδιο σημείο και κυρίως ασχολείσαι με εκκρεμότητες του παρελθόντος! Στα οικονομικά αναμένονται προτάσεις, συζητήσεις για συνεργασίες που θα ακολουθήσουν αργότερα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψει το άγχος αλλά θα καταφέρεις να έχεις πολύ καλύτερες αποδόσεις στις δραστηριότητες σου. Η βασική πηγή του άγχους σου παραμένει στον επαγγελματικό τομέα και σχετίζεται με μια κρυφή αγωνία για το μέλλον της καριέρας σου. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα στις διαφωνίες που θα προκύψουν με τρίτους και προνοητικότητα στους νέους επαγγελματικούς σου σχεδιασμούς. Με την πάροδο των ημερών η κούραση και το άγχος μειώνεται και κάποιο περιστατικό ή η συμπεριφορά ενός ανθρώπου βελτιώνει την διάθεση σου . Οι αισθηματικές σου δραστηριότητες είναι επιτυχείς αλλά εξακολουθούν να μην σε «γεμίζουν».

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα και το ερωτικό κυνήγι έχει τις επιτυχίες σου, παρόλα αυτά η επιθυμία σου για ελευθερία είναι αρκετά τονισμένη με αποτέλεσμα είτε να νιώθεις ότι ασφυκτιάς στη σκέψη της δέσμευσης , είτε να αποφεύγεις επιλογές ανθρώπων που μπορεί να σου προσφέρουν σταθερότητα !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την κορυφή του ωροσκόπιου σου δηλαδή από το ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν πολλές επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια που εδώ και καιρό είχες κατά νου! Οι συνθήκες στην εργασία σου αρχίζουν να βελτιώνονται, στα οικονομικά θα χρειαστεί για λίγο ακόμα να κάνεις υπομονή!


♑ Αιγόκερως

Γενικά

Καθώς φυλλομετρά τις μέρες του ο Σεπτέμβριος μια νέα σειρά υποθέσεων φορτώνει το κοινωνικό και επαγγελματικό σου πρόγραμμα φίλε μου Αιγόκερε! Θέματα σχετικά με ταξίδια νομικές διευθετήσεις αύξηση της δημοσιότητας σου, επίλυση χρόνιων οικονομικών εκκρεμοτήτων έρχονται στο προσκήνιο και παίρνουν τον δρόμο για την τακτοποίηση τους. Φρόντισε να αποφύγεις την αντιπαράθεση με συνεργάτες σου και προσαρμόσου στο κλίμα που επικρατεί στα οικονομικά! Δείξε αυτοπεποίθηση στη δουλειά σου αλλά όχι υπεραισιοδοξία και μάθε να δέχεσαι την πραγματικότητα βρίσκοντας την καλή πλευρά ή την αναγκαιότητα ακόμη και σε αυτό που δεν σου αρέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή και αυτή την εβδομάδα θα την έχεις … Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, αναμένεται να έχεις αυτή την δική σου τυχερή στιγμή που θα σε κάνει να λάμψεις από χαρά στα ερωτικά σου! Πες ναι σε νέες γνωριμίες και σε προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι σε σχέση, φουντώνει το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι γεγονός ότι προκαλεί εξάντληση επαγγελματική αλλά και καβγαδάκια με άτομα που συνεργάζεσαι σταθερά, το κλίμα δεν σου αρέσει και μπερδεύεσαι το τι είναι σωστό και τι λάθος ως απόφαση για να ακολουθήσεις! Στα οικονομικά σου δέχεσαι κάποια έξτρα χρήματα που σε βοηθούν να πάρεις ανάσα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να κινηθείς με αυστηρό προγραμματισμό, αποφεύγοντας άσκοπες κινήσεις, περιττά έξοδα, ή και αδιάφορα για εσένα κοινωνικά καλέσματα! Μην εκνευρίζεσαι αν οι άλλοι δεν μπορούν να σε βοηθήσουν ή να παρακολουθήσουν το ρυθμό σου. Μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο και τις αλήθειες που θα κυριαρχήσουν. Εντόπισε τα παρασκήνια της ζωής σου και μην συζητάς τα σχέδια σου με ανθρώπους αναρμόδιους και επιπόλαιους. Απόφυγε σχόλια και παρεξηγήσεις εκεί που θέλεις να προβληθείς επαγγελματικά. Πρόσεξε τις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τον Οκτώβρη καταφέρνεις και αναζωπυρώνεις το κλίμα στην σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, ο οποίος και εκδηλώνει την αδυναμία που σου έχει με κάθε τρόπο! Αν δεν έχεις σχέση, αρχίζει να ξυπνά μέσα σου η επιθυμία σου για συντροφικότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι και είσαι διαρκώς σε κίνηση. Δεν λείπει και η ευκαιρία για μία πρόταση σε εργασία που είχες αποτανθεί ή είχες κουβεντιάσει στο παρελθόν! Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κάποιες πιέσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, έχεις μπροστά σου μία κουραστική εβδομάδα όπου θα πρέπει να προλάβεις πολλά και να ευχαριστήσεις όλο τον κόσμο. Έχεις καλύτερες προοπτικές να προωθήσεις τους στόχους αλλά θα κουραστείς γιατί θα υπάρξουν περιπλοκές και αντιθέσεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μειώσεις τις προσπάθειες σου. Η οικογένεια θα σε πιέσει. Εκείνο που θα σε βοηθήσει σημαντικά είναι ο σωστός προγραμματισμός και η μεθοδική αναβολή κάθε υποχρέωσης ή πληρωμής που μπορεί να μετατεθεί χρονικά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός δικού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επικοινωνία με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, θα σου δώσει την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει σύντομα στα αισθηματικά σου! Αυτό ισχύει ωστόσο περισσότερο για σένα που είσαι ελεύθερος, όπου η πιθανότητα μίας επανασύνδεσης είναι αρκετά μεγάλη! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μία πρόταση από το σύντροφό σου, θα αποτελέσει την έκπληξη των ημερών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα χρεωστικά υπόλοιπα ανεβαίνουν και αυτό σε αγχώνει αρκετά γιατί δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις τις πληρωμένες σου! Στα επαγγελματικά γίνονται συζητήσεις για συνεργασίες που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο, όμως για την ώρα δεν κατασταλάζεις σε αποφάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ