Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα είπε έξω από τα δόντια για την Εθνική ο Τσαλουχίδης

Θέση πάνω σε όσα συζητιούνται τελευταία, μετά τον αποκλεισμό των Φορτούνη, Κωνσταντέλια από την εθνική ομάδα, πήρε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Βέροιας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γιώτης Τσαλουχίδης…

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για «λάθος» του προπονητή, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην “Βεργίνα Τηλεόραση” και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”: 

«Είναι δυνατόν από αυτή την εθνική ομάδα να απουσιάζουν ο Φορτούνης και ο Κωνσταντέλιας; Έχουμε την πολυτέλεια να κρατάμε εκτός εθνικής αυτούς τους δυο παίκτες; 

Ο Φορτούνης είναι πλέον και πολύ έμπειρος, αλλά και καλύτερος από τον Μάνταλο, ενώ ο Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτή τη στιγμή και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ με τις εμπνεύσεις του την εθνική ομάδα. 

Προφανώς, ο προπονητής έκανε λάθος με την απόφαση που πήρε να τους αποκλείσει από τα παιχνίδια με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ και είδατε όλοι την εικόνα της ομάδας μας στην Ολλανδία, Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά πιστεύω ότι και οι δυο παίκτες, μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους».

7 σχόλια:

  1. Εσενα επρεπε να παρουν Γιωτη μου. Να κοβεις και να ραβεις. Ειδαμε τι παιχτες εφερες στη Βασιλισσα φετος. Κοβει το ματι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες , κάποτε κάποιος μου είπε ότι είναι "Θεός " , θρύλος κλπ. , ο θεός δίνει αυτός όλο παίρνει και μάλιστα από φίλους !

      Διαγραφή
  2. ...tsaluxa kala sta lei o proigumenos... akoma na pas kanada ?? gia afto efyges apo tin veria ??? ke esi san ton karyda ise... megalos patriotis. ust apo edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι προπονητικη καριερα εχεις ρε μαιδανε και εχεις και αποψη για την Εθνικη? Μου φαινεται λιγουρευεσαι καμια θεσουλα. Αλλος παλαιμαχος δε βγαινει δεξια κι αριστερα να μιλαει τοσο μονο εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδέχεται τα σχόλια να κρύβουν δόση αλήθειας για την θητεία του Τσαλουχίδη στην ομάδα της Βέροιας. Αυτό που δεν μπορούν να κρύψουν είναι η αμετροέπεια και η ισοπέδωση αξιών. Κρίμα για τους ίδιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως στρωνεις κοιμασαι κυριε δικηγορε. Οταν φερεσαι ετσι στην ομαδα του τοπου σου θα ακουσεις και κριτικη εκτος εαν συμφωνα με τη δικη σου λογικη οποιος επαιξε σε Ολυμπικο Εθνικη κτλ εχει δικαιωμα να διαλυει ομαδες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ