Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Παλουκίδη-Καλαϊτζίδη με επίκεντρο τον Δήμο Βέροιας

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Παλουκίδης. Λίγο πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τον Δήμο και, κυρίως, το ζήτημα του Τριποτάμου. 

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαιτζίδη και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας και την περιοχή μας», ανέφερε αρχικά και συνέχίσε: 

«Άνθρωπος πρακτικός, απλός, φιλικός και ανθρώπινος, που εργάζεται σιωπηρά και αθόρυβα για το καλό του νομού μας, που αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών, που η πόρτα του είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες μακριά από κόμματα και χρώματα, ο Αντιπεριφερειάρχης της καρδιάς μας.

Έτσι με υποδέχθηκε και μένα στο γραφείο του για να συζητήσουμε για έναν ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ όπως εμείς οραματιζόμαστε και θέλουμε.

 Που ήταν πάντα δίπλα μου στο όραμά μου για την ανάδειξη του Τριποτάμου και από την πρώτη στιγμή συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πάρη Μπίλια και τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για 100% χρηματοδότηση του σπουδαίου για το δήμο μας έργου.

Του ευχήθηκα καλή δύναμη και επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα. Η Ημαθία και η πολιτική, έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ