Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεταγραφικές «βόμβες» από Super League 2 ετοιμάζει η Βέροια

Κοντά σε πολύ ποιοτικές προσθήκες βρίσκεται η Βέροια με δύο ταλαντουχούς ποδοσφαιριστές που έχουν στο βιογραφικό τους και διεθνείς παραστάσεις.

Όπως αναφέρει το έγκυρο ειδησεογραφικό site του sportsfan.gr, υπό δοκιμή βρίσκονται δύο νεαροί Καμερουνέζοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό του Αντώνη Παπατζίκου. Από το πρωί της Παρασκευής (15/9), στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκονται ο γνώριμος από πέρσι Severin Ze Essono και ο επίσης ταλαντούχος Gael Jordan Dibongue Kingue.

Για τον πρώτο δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού η περασμένη σεζόν τον βρήκε στη Βέροια, αγωνιζόμενος στη Super League 2. Είναι 20χρονος κεντρικός αμυντικός, με διεθνείς παραστάσεις στα αναπτυξιακά τμήματα του Καμερούν.

Ο Τζορντάζ είναι ένας συνομίληκος, μέσος, με κυρίως αμυντικές αρετές. Πέρσι φορούσε τη φανέλα της Κηφισιάς, ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον νότιο όμιλο της Super League 2 και ανέβηκε στην 1η κατηγορία, ενώ κι ο ίδιος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αναπτυξιακά τμήματα του Καμερούν.

Από το βιογραφικό τους γίνεται ξεκάθαρο, ότι θα αποτελέσουν δύο πολύτιμες προσθήκες στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική. Ήδη βρέθηκαν για δοκιμαστικά στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με τη διοίκηση να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις που κάνει, με τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.

9 σχόλια:

  1. Φορουσε λεει τη φανελα της κηφισιας. Ποσες συμμετοχες ειχε γιατι δε μας λετε. Αιντε τωρα να παρουσισιαζετε το ασπρο μαυρο μπας και πουληθει κανενα διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας δουλεύει στην εμποροπανήγυρη στο Αιγίνιο και ο άλλος ήταν στον Άγιο μαμα είχε πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πεθαμενος δεν κλανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κοιτάξτε δικά μας παιδιά , αρχίσανε πάλι τα λάθη , οι ακαδημίες τι ρόλο παίζουν , δυστυχώς λυπάμαι , θα μαυρίσει η Βέροια .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικοί στην Φαναρμπαχτσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποτιθεται θα παιζανε οι μικροι. Δεν ξεκιναμε καλα. Καλυτερα τοπικο με τα δικα μας παιδια παρα παλι με ξενους. Εχουν δικιο οι γονεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI AMΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα καταλαβαμε αρχισε ο υπερμανατζερ της διακοσμησης να κουβαλαει παιχτες. Και μετα περιμενετε να παρουν ευκαιριες τα νεα παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ