Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζει Κασσελάκη για την 2η Κυριακή ο Παππάς - Το απόλυτο φαβορί για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Tη στήριξή του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη εξέφρασε δημόσια ο Νίκος Παππάς. Μετά την μεγάλη νίκη του ομογενή επιχειρηματία την 1η Κυριακή με 45% και με δεδομένο πως όλες οι δυνάμεις του Παππά θα κατευθυνθούν στην συγκεκριμένη υποψηφιότητα, τότε ο κ. Κασσελάκης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για νέος αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του ανέφερε:

«Συναντηθήκαμε εδώ στη Βουλή, είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική, πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Έχουμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Το περιεχόμενο της συζήτησης θα το δείτε στην κοινή δήλωση που θα εκδοθεί σε λίγο. Είναι προφανές ότι, στη βάση της συζήτησης που κάναμε, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει πνοή και βηματισμό για να πάμε στην προοπτική της νίκης», είπε χαρακτηριστικά. «Στέφανε καλή δύναμη», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με τη στήριξή σου κάναμε το δεύτερο βήμα, και την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Πάμε δυνατά για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

21 σχόλια:

  1. Σύντροφοι το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο.
    Ο αρχηγός που θα οδηγήσει στη διάσπαση είναι σίγουρα εκλεγμένος.
    Το ξεκαθάρισμα άρχισε και θα ολοκληρωθεί από Δευτέρα.
    Εσείς απλά καλείστε για πολλοστή φορά να παίξετε το ρόλο των οπαδών. Κάντε το με αριστεροσίνη, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αρνείστε να παραδεχθείτε τη λάθος επιλογή σας ως προς το ΣΥΡΙΖΑ. Το λάθος δεν είναι απαραίτητα κακό, η άρνηση της λάθος επιλογή όμως ειδικά όταν έχει αποδειχθεί περίτρανα και η επανάληψή του είναι σοβαρό ατόπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τούς, εκεί στον Σύριζα δεν........

      Διαγραφή
    2. Κανείς αριστερός δεν παραδέχθηκε τα λάθη του.
      Είναι δόγμα στην αριστερά

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλελευθερακια τι σας έκανε αυτός ο Κασελακης και αρχίσατε τις αναλύσεις,την θέση του Κούλη θα πάρει σε 3,5 χρόνια και θα φάνε από τον κρατικό κουρμπανα,οι άλλοι και όχι εσείς,τι νομίζατε το κορόιδο τον Αλέξη θα έχετε Ιφιγένεια μια ζωή.

      Διαγραφή
  2. Η χρυσή αυγή και οι Σπαρτιάτες, είναι ναζιστες, φονιάδες και καθάρματα.

    Όταν όμως ένα αριστερό κόμμα, με εκλογή, βγάζει αρχηγό του, πρώην υπάλληλο της goldmansucks, υποστηρικτή του Μπαιντεν ενεργό στην προεκλογική του εκστρατεία., άστο, αμερικανοτραφη με μηδενική συμμετοχή σε λαϊκούς αγώνες πως λέγεται;

    Τυχαρπαστοι πολιτικοί τυχοδιωκτες.

    Λαϊκά, αριστεροί του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως λέγετε; πολιτικός για τους τυχάρπαστους πολιτικούς τυχοδιώκτες αριστερούς και δεξιούς Έλληνες.

      Διαγραφή
  3. Τελικά, ο... αγώνας της 'Αριστεράς' θα διεξαχθεί μεταξύ της κας Ξυνίλας και τού -της-κ. (;) Λαμπερού. Τελειωμό δεν έχει η κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες να δεις κατρακύλα ,κοίτα γύρω σου πόση παραπανω,της ξυνης και του λαμπερού όπως λες είναι κατρακυλακι που στο κάτω κάτω δεν σε νοιάζει.

      Διαγραφή
  4. Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πρόβατο πια,στην Μόσχα δεν υπάρχει γάμος ομοφυλοφιλων και δεν υπάρχει κομμουνισμός από την δεκαετία το 90,στο Λονδίνο ή στο Παρίσι ή στην Ρώμη ή στην Στοκχόλμη κτλ έπρεπε να πεις.

      Διαγραφή
  5. Καλά λένε ότι η Αριστερά δεν είναι Ιδεολογία,είναι ψυχική ασθένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είδες την αριστερά στον τωρινό σύριζα,και που την ορθόδοξη δεξιά στην ΝΔ του Κούλη.

      Διαγραφή
    2. Η αριστερά είναι ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ και θεραπεία της ψυχικής ασθένειας του να υποστηρίζεις και κατά συνέπεια να ψηφίζεις τον κακοποίητη σου.

      Διαγραφή
    3. Όπως και η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια , θέλουμε δε θέλουμε να το πιστέψουμε , στην πραγματικότητα έτσι είναι .

      Διαγραφή
  6. Εμείς στον καπιταλισμό, εγώ, ο Κασσελάκης, και άλλοι, πιστεύουμε - έχουμε μια έννοια που λέγετε ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ εξαγορά. Δηλαδή όταν ένα μεγάλο, brand έχει καταρρεύσει, εμφανίζονται κάτι καρχαρίες της αγοράς και την τρώνε την επιχείριση και οι παλαιοί μέτοχοι μένουν άναυδοι Συνήθως αυτές οι εξαγορές δεν πάνε καλά, τις σπάνε μετά τις επιχείρησες σε κομμάτια και τις πουλάνε κομμάτι - κομμάτι. Έγινε μια επιθετική εξαγορά καπιταλιστική φουλ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαμακιες φιλελευθεριστικες,,ιδια διακυβερνηση με ίδιο σκοπό,αλλά με διαφορετικό άτομο και διαφορετικό χρώμα από του Κούλη. Πονάει γιατί στην πίτα μπαίνουν πλέον και άλλοι. Το ανήκουμε εις την δυσην διατί να το αποκρυψωμεν άλλωστε,ο πρόγονος του Κουλη το είπε,εεεεε η δύση αποφάσισε.

      Διαγραφή
  7. 3 εαν δε ο οφθαλμος σου πονηρος η ολον το σωμα σου σκοτεινον εσται ει ουν το φως το εν σοι σκοτος εστιν το σκοτος ποσον

    24 ουδεις δυναται δυσι κυριοις δουλευειν η γαρ τον ενα μισησει και τον ετερον αγαπησει η ενος ανθεξεται και του ετερου καταφρονησει ου δυνασθε θεω δουλευειν και μαμμωνα

    αλλα θα μαθετε και απο δημοκρατια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσει που ο σύντροφος Παππάς δίνει χειραψία στον ''Cash L'' ενώ δεν γνωρίζει τι είχε πιάσει ο Εφοπλιστής με τα χέρια του προηγουμένως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ