Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας στη ΔΕΘ ο Μουρτζίλας

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στα εγκαίνια του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, Στέργιος Μουρτζίλας. Εκεί, φυσικά, συναντήθηκε και με τον κ. Τζιτζικώστα, ενώ έδωσε το «παρών» και στο 3o Imathia Quality που έχει ως στόχο την προώθηση της ημαθιώτικης γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Στο μήνυμα του αναφέρει:

«Παρευρέθηκα σήμερα στα εγκαίνια του περιπτέρου του επιμελητηρίου Ημαθίας στην 87η ΔΕΘ. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ για ακόμα μία φορά με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και τους λοιπούς φορείς που συμμετέχουν στα περίπτερα του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Όπως είπε και ο περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας στο χαιρετισμό του ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα της περιφερειακής μας ενότητας, εκμεταλλευόμενοι τους πόρους του ΕΣΠΑ και προχώρησαμε στην ηλεκτρονική αναβάθμιση του επιμελητηρίου αυξάνοντας κατά 95% τις υπηρεσίες που παρέχονται ψηφιακά προς τις επιχειρήσεις.

Συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση κάνοντας τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή σε αγαστή πάντα  συνεργασία με τη διοίκηση του επιμελητηρίου. Είχα, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το 3ο imathia quality, την τόσο σπουδαία δράση που συνδιοργανώνει η περιφερειακή μας ενότητα σε συνεργασία με τους τρεις δήμους της Ημαθίας, τις ενώσεις ξενοδόχων και της ένωσης οινοποιών αμπελουργών, του βοοτροφικού συλλόγου, του συλλόγου ζαχαροπλαστών και του τουριστικού ομίλου Βέροιας που συμβάλουν στη προώθηση και ανάδειξη της ημαθιώτικης γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού».














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ