Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα ποτάμι τραγούδια στις όχθες του Τριποτάμου


Μια υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από την γέφυρα
Μια υπέροχη μουσική βραδιά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο κέντρο της Βέροιας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023 κάτω από την γέφυρα των Θερμοπυλών.


Ο δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ποταμού Τριποτάμου Βέροιας, διοργάνωσαν μια συναυλία δίπλα στον Τριπόταμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διημερίδας με τίτλο «Οικολογική διαχείριση ποταμιών οικοσυστημάτων» που φιλοξενείται στη Βέροια, μια πόλη που ανήκει στο
«Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια» (αναλυτικά το πρόγραμμα της διημερίδας εδώ). Την εκδήλωση προλόγισε, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος.


Την λαϊκή συναυλία με τίτλο «Ποτάμια τα Τραγούδια μας», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το «Μουσεία Τσιτσάνη» και ένας στόχος της ήταν να φέρει τον κόσμο της πόλης δίπλα στο ποτάμι, παρακολούθησαν οι Βεροιώτες, είτε από τις καρέκλες που είχαν παραταχθεί στον χώρο, είτε πάνω από την γέφυρα των Θερμοπυλών, είτε άκουγαν τα τραγούδια από τα... «τυχερά» μπαλκόνια.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






















13 σχόλια:

  1. Απίστευτο καρακιτσαριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκιο.
      Δεν ήσουν εκεί σίγουρα, αλλιώς δεν θα το ελεγες.

      Διαγραφή
    2. Είπε η Κολωνακιώτισσα της βλαχιάς

      Διαγραφή
    3. Εγώ πρότεινα, να γίνει μια όπερα εκει κάτω. Να πάρουμε τις γκλίτσες μας, τα τσαρούχια και καμιά κουδούνα. Να τσιρίζει η άλλη εκει πάνω και εμείς να χτυπάμε τις κουδούνες. Να πάρουμε και μια μακρυά λινάτσα, να την στρώσουμε κάτω και ανοίξουν τα τάπερ με τους κιοφτέδες. Κάποιοι απαράδεκτοι, χαρακτηρίζουν αυτήν την όμορφη καθ΄όλα βραδιά, μπουζούκια και καρακιτσαριό. Πόσο μικρόψυχοι μπορεί να είναι; Μόνο να έβλεπαν με πόση προσοχή και σεβασμό απολάμβαναν τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, οι παρευρισκόμενοι και θα ντρέπονταν να λένε αυτά που ανώνυμα λένε.

      Διαγραφή
  2. Μπουζουκτσιδικο οι όχθες του ποταμού.... Απαράδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόση κούραση για ετοιμασία της εκδήλωσης , εδώ και 10 ημέρες με μηχανήματα , προσωπικό κλπ. , για κάποιους κουλτουριάρηδες που δεν τους βλέπουμε πουθενά ......αποτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ναι ρε , μόνο να ακούνε ξέρουν και να τραγουδούν , έχουν άποψη στα πάντα .....αλλά φίδια στην τσέπη , τους βαρέθηκε η ψυχή μου , τους βαρέθηκε πραγματικά .........

      Διαγραφή
  5. Η κακία, η ζήλια και ο φανατισμός περίσεψαν σε αυτή την πόλη.
    Σημάδια διαρκούς κοινωνικής παρακμής.
    Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουμε την προσπάθεια για κοινωνική συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος φίλε , για τα γραφόμενα περί κοινωνικής παρακμής και για κοινωνική συμμετοχή ! Για ποια παρακμή μιλάς μορφωμένε , όταν η πολιτεία σε λίγες ημέρες ξοδεύει άνω των 5.000 και βάλε για μια εκδήλωση με 50 άτομα , τα χρήματα είναι του δημότη από φόρους λεβέντη . Άμα υπήρχε εισιτήριο θα πήγαιναν αυτοί οι τζαμπατζήδες ? Κοινωνική συμμετοχή σημαίνει οι εργάτες , τεχνίτες , μηχανήματα , υλικά κλπ. να είναι δωρεά από τους δημότες και όχι η δική σου που μόνο να γράφεις ξέρεις .....τέλος και σε ανώτερα !

      Διαγραφή
  6. Εδώ και αρκετό καιρό κάτι... κινείται, κάτι τρέχει, κάτι γίνεται γύρω και για τον Τριπόταμο, μακάρι να μην είναι προεκλογικό πυροτέχνημα. Μια όμως σοβαρή διαμόρφωση και ανάδειξη του ποταμού, εκτός απ όλα αυτά, απαιτεί άλλου είδους ενέργειες, άλλους προγραμματισμούς, άλλες "συμμαχίες", άλλες στοχεύσεις, διαφορετικές "πιέσεις" σε άλλα... επίπεδα!
    Εαν συμβούν όλα τα παραπάνω και βρεθεί χρήμα, δυστυχώς η Βέροια έχει πολλά άλλα κενά και πολλές άλλες "τρύπες" να καλύψει, πρώτης προτεραιότητας. Πολύ δύσκολα το χρήμα θα πάει για τον Τριπόταμο.
    Σε κάθε περίπτωση καλές οι δράσεις αλλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αργύρης έχει το κλειδί , αυτός ανοίγει όλες τις πόρτες χωρίς σκέψεις& θεωρίες , με μελέτες συμφωνώ ...λεβέντη μου !

      Διαγραφή
  7. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:15 π.μ. Δεν ξέρω αν κατάλαβες καλά. Ο Δήμος, δεν έχει καμιά σχέση με την κινητικότητα που πράγματι υπάρχει τελευταία. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν απο μερικούς εθελοντές των φίλων του Τριποτάμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Και βέβαια, εκτός απο αυτούς, ειναι κάποιες δεκάδες εγγεγραμμένοι στον σύλλογο που ο καθένας προσφέρει με το τρόπο του. Αν περίμενες απο τον Δήμο, θα έπιανε νύχτα. Τώρα σαυτήν την όμορφη βραδιά, ήταν περίπου πεντακόσιοι που την απόλαυσαν σε εναν χώρο που δεν ξέραμε καν. Ήταν πανέμορφα. Βοήθησε και ο καιρός. Μακάρι να συνεχίσουν και να μην τους καπελώσει κανένας, όπως γίνεται συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ