Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Βέροια και αμέσως μετά διέρρηξαν 3 καταστήματα

Τους τσάκωσαν οι αστυνομικοί και θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας 32χρονος ημεδαπός άνδρας για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν όχημα από την πόλη της Βέροιας και στη συνέχεια διέρρηξαν 3 καταστήματα σε περιοχές της Ημαθίας και συγκεκριμένα, δύο πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και ένα βενζινάδικο, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.740 ευρώ, και καπνικά προϊόντα αξίας 500 ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος των κλοπιμαίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

5 σχόλια:

  1. Μέχρι την σύλληψη από την Αστυνομία όλα δουλεύουν όπως πρέπει, και Μπραβο τούς, το μετά είναι που μας ανησυχεί.......η ατιμωρησία ενθαρρύνει την εγκληματικότητα.
    Ίσως είναι καιρός να το κατανοήσουν οι αρμόδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το «θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσυνη»,
    Τι το ήθελες,φίλε μας Βεροιωτη;
    Εκτός αν ήθελες να μας πεθάνεις στα γέλια!!
    Ειλικρινά,σκάσαμε στα γέλια στο μαγαζί που καθόμασταν.
    Είσαι ωραίος φίλε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ενα εχω να πω.Οτι γίνετε γίνετε γιατι ο καθένας κοιτάει το σπιτι του.κλεβουν μέσα στο κέντρο πετανε τούβλα σπαζοντας τζαμαριες και δεν βγαίνει ουτε ενας στο μπαλκονι

      Διαγραφή
  3. "κάθε πολιτεία για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των πολιτών και να διασφαλίσει την κοινωνική ισορροπία, επιβάλλει ποινές σ αυτούς που παραβαίνουν τους νόμους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι γυφτοι δεν δουλευον αυτο κανουν. Κλεβουν. Τα πολλα τα λεφτα τα μαζευουν για τον γαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ