Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρόφιμα και νερά για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας συγκεντρώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Παρασκευή και Σάββατο η συγκέντρωση στην αντιπεριφέρεια Ημαθίας
Είδη πρώτης ανάγκης για τις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας συγκεντρώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συγκέντρωση των ειδών που θα αποσταλούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις πληγείσες περιοχές και τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας γίνεται υπό την επίβλεψη της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όσες επιχειρήσεις και πολίτες έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης, στα κτίρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 08:00’ ως τις 15:00’:

Είδη που συλλέγονται:

• Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας
• Εμφιαλωμένα νερά

Στην Ημαθία ο χώρος συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας: Μητροπόλεως 44

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνας-Μαρίας Δερμεντζοπούλου στα τηλέφωνα 2313 330802 , 804 και 808.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ