Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς «πρώτο κουδούνι» η Άμμος - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου της Άμμου, θα πραγματοποιήσει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Βέροιας στο προαύλιο του σχολείου.

Η διαμαρτυρία θα γίνει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00, την ίδια ημέρα που θα χτυπήσει το «πρώτο κουδούνι» σε όλα τα σχολεία, πλην του Δημοτικού Σχολείου της Άμμου, που με απόφαση του Υπουργείου, κλείνει οριστικά και οι μαθητές καλούνται από την νέα σχολική χρονιά να μεταφερθούν σε μια αίθουσα στο σχολείο των Ασωμάτων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

«Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βέροιας καλεί όλους τους γονείς του Ν.Ημαθίας, να συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Άμμου, τη Δευτέρα και ώρα 10 το πρωί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί "ειρηνικά" ενάντια στην υπουργική απόφαση που θέλει κλειστό το σχολείο του χωριού».

10 σχόλια:

  1. Κακομαθημένος νεοέλληνας, δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί το δωρεάν - δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγεία. Δωρεάν ΔΕΝ υπάρχει. Και αν δεν υπάρχουν μαθητές να συμπληρώσουν καλώς μεταφέρονται στο παραδίπλα χωριό. Αν η Άμμος ήταν ακριτικό νησί θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, τώρα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία λύση υπάρχει. Οι νέοι που έφυγαν στην Βέροια να γράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο για να φαίνονται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πολιτικοί προσπάθησαν όμως να μείνει ανοικτό και τα κατάφεραν. Εννοούσαν από ότι κατάλαβα οι εξωπορτες. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:52 συγχαρητήρια. Τα κατάλαβες όλα, έκανες και το χρέος σου. Πέρνα αύριο να κεραστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πολιτικοί σας υπόσχονται αυτά που επιθυμείτε να ακούσετε χωρίς να σας υπενθυμίζουν τις αλήθειες, όπως τα έγραψε ο πρώτος. Οι πολιτικοί καθοδηγούνται στις πράξεις τους και σε αυτά που σας υπόσχονται από αυτά που εσείς επιθυμείτε να πιστέψετε. Όσοι σας είπαν τις πικρές αλήθειες δεν εξελέγησαν ή εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο τα εκατό πήρε η επιτελικοτητα στην Άμμο ; Στις επόμενες εκλογές οι μαθητές αυτοί θα είναι στο γυμνάσιο και οι γονείς πάλι ΠΕΛΑΤΕΣ.

      Διαγραφή
  6. Και οι φωτογραφίες που βγήκαν βουλευτές και νεόκοποι πολιτευτές με υπουργούς τι έγιναν; Χαμένες πήγαν για τους πολίτες της Αμμου, κερδισμένοι είναι όμως οι ίδιοι αφού τα κορόιδα τους ψηφίζουν μόνο για το φαίνεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 41% ξαναλέμε, γειά σου Νεοέλληνα κορόιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος έχει έννομο συμφέρον για το αν νόμιμα θα λειτουργήσει η συγκεκριμένη αίθουσα ως αίθουσα διδασκαλίας ας κάνει καταγγελία στον Εισαγγελέα τη Δευτέρα που θα την ανοίξουν για να ερευνήσει στις Υπηρεσίες του Δήμου (Πολεοδομία κτλ) ποια είναι η νόμιμη χρήση της αίθουσας αυτής. Όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν. Κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσουν κάποιοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ