Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε χορευτική βραδιά της Νάξου ο Σύλλογος Μικρασιατών

Επέστρεψε, από το όμορφο νησί της Νάξου, η χορευτική ομάδα του συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, ενθουσιασμένη από τη φιλοξενία και τις εκδηλώσεις του χωριού Κυνηδάρου Νάξου.

Προσκεκλημένος ο σύλλογος από τους διοργανωτές των πολιτιστικών συλλόγων Κυνηδάρου Νάξου, «Ο Απίκραντος» και «Ο Άγιος Γεώργιος», συμμετείχε στη μουσικοχορευτική βραδιά παρουσιάζοντας ένα σαραντάλεπτο πρόγραμμα, στο πρώτο μέρος με τελετουργικούς χορούς της Καππαδοκίας και στο δεύτερο μέρος με χορούς των Παραλίων της Μικράς Ασίας.

Κάτω από την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Πανανόπουλου Φώτη, το ημαθιώτικο χορευτικό των Μικρασιατών ενθουσίασε τους θεατές τόσο που το χειροκρότημα δεν σταματούσε. Τα συρτόμπαλα, τα ζεϊμπέκικα και τα χασάπικα έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας ευχαριστεί τους φίλους διοργανωτές του Κυνηδάρου Νάξου και τα μέλη της αποστολής που έκαναν αυτό το μεγάλο ταξίδι, υπηρετώντας την ιδέα της προσφυγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ