Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε Τμήματα και Αστυνομικές σχολές ο Μουρτζίλας

Επισκέψεις σε εγκαταστάσεις των αστυνομικών αρχών πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, Στέργιος Μουρτζίλας. Εκεί εξέφρασε τη στήριξή τους προς τους αστυνομικούς για το λειτούργημα που ασκούν, ενώ ενημερώθηκε και για την εξέλιξη εργασιών που έχουν δρομολογηθεί.

«Επισκέφθηκα χθες την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί στο καθημερινό δύσκολο έργο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, αναγνωρίζοντας τους κόπους τους και την ευθύνη που συνεπάγεται η εξασφάλιση της τήρησης των νόμων. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκα τη Σχολή μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος όπου ενημερώθηκα για τις ενέργειες που γίνονται για τη δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων. 

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με τη Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας. Ο Διοικητής με πληροφόρησε για τη πορεία των εργασιών που εκτελούνται, προκειμένου να καταστεί εφικτό να φιλοξενηθούν από το μήνα Οκτώβριο 300 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη περιφερειακή ενότητα Ημαθίας η ύπαρξη δύο σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας. Τιμούμε και στηρίζουμε τον έλληνα αστυνομικό που καθημερινά κινδυνεύει για την δική μας ασφάλεια».









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ