Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα Ριζώματα έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Καφενείον Η Ελπίς»


Μια κεφάτη μουσική παράσταση ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023 την περιοδεία της στα χωριά της Ημαθίας.

Το Καφενείον "Η Ελπίς" έκανε πρώτη στάση στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου στα Ριζώματα, όπου πλήθος κόσμου διασκέδασε με μια λαϊκή κωμωδία ηθών και καταστάσεων με φόντο την Ελλάδα των αρχών του 1960, υπό τους ήχους των αξέχαστων τραγουδιών της εποχής, αλλά και νοσταλγικών προγενέστερων.


Την βραδιά χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Δημήτρης Πυρινός και η εκπρόσωπος της Π.Ε. Ημαθίας και ανανέωσαν το ραντεβού για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στον Κοπανό.

Η παράσταση θα ταξιδέψει έως και τις 15 Σεπτεμβρίου σε πολλά χωριά της Ημαθίας, με ελεύθερη είσοδο (προαιρετικά προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για τους κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας) και αποτελεί μια πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την παράσταση και το πρόγραμμα

Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ