Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλάνο τριετίας για τη Βέροια - Δείτε τη συνέντευξη τύπου του Αγάπιου Αναστασιάδη

Το υποσχέθηκε και το έκανε πράξη ο νέος Πρόεδρος της Βέροιας, παραχωρώντας ανοιχτή συνέντευξη τύπου. Βέβαια, η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή, με παρουσία μόνο λίγων δημοσιογράφων και ελάχιστων φιλάθλων της ομάδας.

Σκοπός της ήταν να ξεκαθαριστεί κάθε “θολή” πληροφορία, ούτως ώστε η νέα διοίκηση να αφήσει πίσω της οριστικά το παρελθόν και να εργαστεί απρόσκοπτα για την αναγέννηση της Βέροιας. Προς την κατέυθυνση αυτή, ο Αγάπιος Αναστασιάδης, μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο. Η συνέντευξη ήταν ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ωστόσο μόνο δημοσιογράφοι και αντιπροσωπεία του ΣΦ Βέροιας “Queen’s Boyz” δώσανε το «παρών».

Αρχικά, ξεκίνησε τη συνέντευξη ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος παρουσίασε το πλάνο του για την ομάδα, το οποίο είναι τριετίας και έχει ως απώτερο σκοπό, η Βέροια να είναι αυτοσυντηρούμενη. Επίσης, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η ομάδα δεν συμμετείχε τελικά στη Γ’ Εθνική, αποδίδοντας τον στα περιορισμένα χρονικά περιθώρια.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τις οποίες απάντησε ανοιχτά ο Αγάπιος Αναστασιάδης. Μεταξύ των άλλων, δήλωσε πρόθυμος να οργανώσει τον ερασιτέχνη της Βέροιας, με μαζική συμμετοχή των φίλων της ομάδας.

Από τη διοίκηση παρόντες ήταν ο Βασίλης Κατσούλης, ο Σάκης Βούλγαρης, ο Γιώργος Μίλης και ο Μιχάλης Ιωαννίδης.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου και σχολιάστε στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ