Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυνατά στη διεκδίκηση του δήμου Δίου - Ολύμπου ο Πέτρος Κιάφας

Σε προεκλογικό "πυρετό" και πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο συνδυασμός «Προοπτική» του δήμου Δίου - Ολύμπου, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Πέτρο Κιάφα. Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός έχει συγκροτήσει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, που συνδυάζει το "νέο αίμα" με την εμπειρία και δείχνει ικανό να φέρει τη νίκη στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου. 

Τόσο ο κ. Κιάφας όσο και τα μέλη του συνδυασμού του "οργώνουν" από άκρη σε άκρη τον δήμο Δίου - Ολύμπου, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών για το πρόγραμμα και τις προτάσεις της «Προοπτικής», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα φιλόδοξο σχέδιο για την αναβάθμιση του τεράστιου σε έκταση αλλά και σημασία παραλιακού μετώπου του Δήμου, το οποίο εκτείνεται από τους Νέους Πόρους έως το Βαρικό.

Ο συνδυασμός «Προοπτική» εστιάζει τόσο στην τουριστική κατεύθυνση του Δήμου και όσα μπορούν να γίνουν για την αξιοποίηση των μοναδικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, όσο και στον ιδιαίτερα δυναμικό αγροτικό τομέα που ειδικά στο βόρειο τμήμα έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης.

Με προτάσεις και αγάπη για τον τόπο του, ο Πέτρος Κιάφας κερδίζει την εμπιστοσύνη των δημοτών και η ανταπόκριση που εισπράττει ενισχύει την διάχυτη αισιοδοξία για νίκη στις εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ