Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους υπ. περιφερειακούς συμβούλους Ημαθίας παρουσίασε στη Βέροια ο Παπαστεργίου


Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Ημαθίας παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημαρχείο Βέροιας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.


Την παρουσίαση συντόνιζε ο Κώστας Ασλάνογλου, ως συντονιστής της παράταξης του Χρήστου Παπαστεργίου για την Ημαθία, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Ν.Ε.
ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, λέγοντας πως παρουσία του Χρήστου Παπαστεργίου είναι σημαντική, οι προθέσεις του για την περιφέρεια είναι αγνές, οι προσπάθειές του είναι πολλές και η παράταξη οφείλει να τον στηρίξει.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία», αναφερόμενος στην διοίκηση Τζιτζικώστα, είπε ότι η κριτική του 2019 για τον απολογισμό ισχύει και το 2023, όμως επαυξημένη.


Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα έργα και μελέτες που έμειναν ανολοκλήρωτα, στην μη ανάδειξη τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος, στην έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και γενικά έργων υποδομών. «Για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που διοικείται η περιφέρεια. Να έχουν ισότιμο λόγο όσοι παράγουν πλούτο στην Ημαθία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαστεργίου, ενώ αναφέρθηκε στην πρώτη προτεραιότητα της παράταξης, που είναι η νέα γενιά.


Όπως ανέφερε ο κ. Ασλάνογλου, ο Χρήστος Παπαστεργίου θα παραμείνει κάποιο διάστημα στην Ημαθία, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του.


Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του στην Ημαθίας, λέγοντας πως πρόκειται για ανθρώπους της δουλειάς, μέσα στην κοινωνία, με γνώσεις σε όλα τα πεδία ενδιαφέροντος.

Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Ημαθίας είναι:

1. Αράβα Ελένη, εκπαιδευτικός
2. Ιγνατιάδης Αναστάσιος, υπάλληλος ΔΕΥΑΒ
3. Κούτρα Άννα, νηπιαγωγός
4. Λιόλιου Ανθούλα, εκπαιδευτικός
5. Μηλιόπουλος Παντελής, συνταξιούχος
6. Μπουμπουλέντρας Αστέριος, ιδ. υπάλλος
7. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ελ. επαγγελματίας
8. Πετρομελίδης Βασίλειος, ελ. επαγγελματίας
9. Σαρρή Αικατερίνη, ιδ. υπάλληλος
10. Τσίπης Γεώργιος, τελειόφοιτος Αρχαιολογίας
11. Φωτιάδης Φώτιος, δημοτικός υπάλληλος

Δείτε φωτογραφίες:

































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ