Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρασκήνιο: Ποιους υπ. Προέδρους στηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία

Μόλις λίγα 24ώρα απομένουν για την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικά 5 υποψήφιοι κατεβαίνουν στην μάχη του σταυρού και ευελπιστούν να καταφέρουν να πάνε στην 2η Κυριακή (αν κάποιος υποψήφιος πάρει 50%+1, τότε εκλέγεται από την 1η Κυριακή). Πρόκειται για την Έφη Αχτσιόγλου, το Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Στέφανο Τζουμάκα. 

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος (καθώς και όποιος πολίτης το επιθυμεί, αρκεί βέβαια να εγγραφεί εκείνη την ημέρα στο κόμμα) θα μπορούν να μεταβούν στα εκλογικά κέντρα της Ημαθίας και να ψηφίσουν τον αρχηγό της αρεσκείας τους (δείτε εδώ). Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως εδώ και αρκετό καιρό, πολλά γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια έχουν εκφραστεί υπέρ κάποιας υποψηφιότητας και έδωσαν το παρών στις πολιτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον πολυχώρο της Ελιάς.

Την αρχή έκανε ο Άγγελος Τόλκας, ο οποίος όχι μόνο στηρίζει το Νίκο Παππά, αλλά έχει οριστεί και υπεύθυνος της προεκλογικής του καμπάνιας. Από την άλλη πλευρά, οι πολιτευτές Αντώνης Μαρκούλης και Φρόσω Καρασαρλίδου στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου (μάλιστα την προλόγισαν όταν επισκέφθηκε τη Βέροια), ενώ η Φανή Γιωτάκη εκδηλώθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά. Ο πρώην πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γιώργος Κάκαρης στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου, ενώ ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Αντωνίου πήγε και στην εκδήλωση της Αχτσιόγλου και του Παππά, χωρίς να τοποθετηθεί δημόσια. Ο γιατρός Πέτρος Τσαπαρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου βρέθηκαν στην εκδήλωση του Νίκου Παππά στην Ελιά. Τέλος, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας, σεβόμενος προφανώς το αξίωμά του, κράτησε ουδέτερη στάση.

Πάντως, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ελάχιστα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, (χωρίς υπερβολή μετρημένα στα δάχτυλα), στηρίζουν τις υποψηφιότητες του Στέφανου Κασσελάκη, που δείχνει όμως να έχει μεγάλη δυναμική και του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Όσον αφορά την κάθοδο του Στέφανου Τζουμάκα, φαίνεται πως έγινε καθαρά για να καταγραφούν οι δυνάμεις του παλιού και «ορθόδοξου» ΠΑΣΟΚ.

4 σχόλια:

  1. Άσπρος κωλος, μαύρος κωλος στον πορο θα φανεί.Παλια Βεροιώτικη παροιμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μας πείτε στην επικείμενη διάσπαση του κόμματος με ποιόν θα πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εμας τους μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ εχει τοση αξια το ποιος θα εκλεγει τελικα προεδρος ,οση αξια εχει αν θα παραμεινει προεδρος στον ΟΦΗ στο Ηρακλειο ο Μιχαλης ο Μπουσης η θα αλλαξει.

    Το περιεργο ειναι οτι ολα πανε χάλια στη Βεροια και στην Ημαθια,ακομη και σε σχεση με γειτονικους Νομους ,οσον αφορα μεγαλα εργα και επενδυσεις αναπτυξιακες και παρολα αυτα βγαζουμε το 2023 ,ιδιο περιφεριαρχη,αντιπεριφεριαρχη,δημαρχο και βουλευτες.

    Μηπως αξιζουμε οτι παθαινουμε τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκοτάδι έχει Ημαθία. Τι περιμένετε; Πίσω από την πραγματικότητα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ