Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάντρεψε την κόρη του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Γιώργος Αδαμίδης


Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έζησε πριν από λίγες ημέρες ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Γιώργος Αδαμίδης. Ο Ταξίαρχος με καταγωγή από την Κοζάνη και «κεφαλή» της Α.Δ. Ημαθίας από τον Φεβρουάριο του 2021, πάντρεψε την πρωτότοκη κόρη του και Οδοντίατρο Κλεονίκη Αδαμίδου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κυριάκο Σαντουρίδη.

Ο γάμος τελέστηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα, με τον ευτυχή πατέρα, την σύζυγό του Αλεξάνδρα και τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών, να καμαρώνουν τους νεόνυμφους που έλαμπαν από ευτυχία.

Ο Ταξίαρχος, τηρώντας τα ελληνικά έθιμα, χόρεψε με την κόρη του κάτω από το σπίτι το «Ωραία που είναι η νύφη μας», λίγη ώρα πριν την παραδώσει στον μέλλοντα σύζυγό της.

Ο veriotis.gr εύχεται ολόψυχα στους νεόνυμφους να ζήσουν μια γλυκιά ζωή, μονιασμένοι και ευτυχισμένοι και στον Αστυνομικό μας Διευθυντή και την οικογένειά του, να σας ζήσουν και πάντα να τους καμαρώνετε!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του kozanilife.gr:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ