Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Γιάτσεκ Γκμόχ δίδασκε μπαλίτσα στους Βεροιώτες!

Από την ποδοσφαιρομάνα Ημαθία έχουν περάσει κατά το παρελθόν σπουδαίες προσωπικότητες που άφησαν το ανεξίτηλο το στίγμα τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Άλλοι φόρεσαν την φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά» και άλλοι ήρθαν ως αντίπαλοι για να την αντιμετωπίσουν στη Βέροια. 

Όπως για παράδειγμα ο πολύπειρος προπονητής Γιάτσεκ Γκμόχ, ο οποίος είχε βρεθεί στα τέλης της δεκαετίας του 1990 στην ταβέρνα «Μύλος» μαζί με μια παρέα φίλων από τη Βέροια. 

Στην φωτογραφία διακρίνονται o Βασίλης Ταγιάνογλου, o Κώστας Γαβρίδης, o Κώστας Δαουκόπουλος και o Αδάμος Πάπαρης να συνομιλούν μαζί του και να ανταλλάζουν απόψεις γύρω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. 

Ο Γιάτσεκ Γκμόχ συμπαθούσε πολύ τη Βέροια και μάλιστα τους είχε καλέσει προσωπικά για να τους φιλοξενήσει στο κτήμα των 40 στρεμμάτων που διαθέτει έξω από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ