Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Βέροια – «Στόχος φέτος η παραμονή»

Η προσπάθεια της Βέροιας «βρήκε τοίχο» κι έτσι αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα της και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι φέτος, αλλά φαίνεται πλέον οριστικό ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το πλάνο του τοπικό δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή, αφού η Βέροια είχε κάνει εκπρόθεσμα αίτηση αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φυσικά δεν έγινε δεκτή, ενώ δε βρέθηκε ούτε κάποιο «παραθυράκι».

Διαβάστε τη συνέχεια και τις δηλώσεις του Αγάπιου Αναστασιάδη στο sportsfan.gr

8 σχόλια:

  1. Πάντως το να θες να παίξεις πάση θυσία στη κατώτερη κατηγορία και να ψάχνεις "παραθυράκι" μόνο στη Βέροια συμβαίνει!και οκ δε υπάρχει χρήμα,οργάνωση,δοιηκηση δεκτό, διαλυστετο το μαγαζί να τελειώνει γιατί γελάνε μαζί μας και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαμε για κωμωδια. Ποιος τη υπεβαλε την αιτηση συμμετοχης όνομα δεν εχει? Αυτα παθαινεις οταν την ομαδα την αναλαμβανουν πανασχετοι με το αντικειμενο. Και δεν εννοω τον συμπαθη κατα τα λοιπα προεδρο κ. Αναστασιαδη. Αλλα αν θελει να δει στηριξη μετα απο ολο αυτο το ρεζιλικι καλα θα κανει να βαλει ανθρωπους αξιους με εμπειρια. Αλλιως η ομαδα θα μας χαιρετησει μεχρι την παρελαση. Ας βαλουν και οι γονεις το χερακι στην τσεπη τωρα. Ιδου πεδιον δοξης λαμπρο. Οχι μονο παραγοντηλικι και ρεκλαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ανθρώπους μόνο με εμπειρία αλλά και γνώση χρειάζεται η κάθε επιχείρηση σήμερα και όχι άσχετους σαν τους προηγούμενους

      Διαγραφή
    2. να φερουμε τον mourinho και μαζι του τον lewandowski????

      Διαγραφή
  3. Ειχαν άξιο και το έφυγαν. Εγκλημα. Τον Ζαφείρη. Ποτέ δεν τους φεύγουμε τέτοιους άξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα ποιος εκανε τη μ@€%^&α? Ο νεος προεδρος δεν εψαξε πριν επενδυσει? Η δικηγορος σχολιασε καπου οτι δεν ευθυνεται η νεα διοικηση. Τι ισχυει? Καλο θα ηταν να βγειτε και να εξηγησετε στον κοσμο εαν θελετε να σας στηριξει ηθικα και οικονομικα. Εαν εχετε σφαλει παραδεχτειτε το να παμε παρακατω. Εαν οχι πειτε μας ποιος εκανε τετοιο λαθπς βσζοντας την ομαδα σε περιπετειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με ποιο σκεπτικο αποφασιζει καποιος να κανει μια επενδυση χωρις να εχει τα λεφτα στο πορτοφολι. Δηλαδη τωρα η διοικηση αυτη θα βγει στη γυρα ζητωντας στηριξη? Φυσικά πρεπει να στηριξουμε σαν φιλαθλοι αλλα ας μας πουν για ποιο ποσο μιλαμε. κι αν δε μαζευτουν τα λεφτα για τη Γ Εθνική θα φταίνε οι φίλαθλοι? Πόσοι πιστευετε θα δωσουν μεγαλα ποσά όταν η ομάδα λειτουργει με αυτά τα στελεχη? υπαρχει δυσπιστια μεγαλη. Δηλαδη θα δωσουν οι άνθρωποι τα λεφτα τους για να τα διαχειριζονται γονεις παικτων και πρώην υπαλληλοι την ομάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρουν οι νέοι τι λεφτά πρέπει να πληρώσουν ή θα μαθαίνουν σιγά σιγά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ