Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε 14χρονο στην οδό «Άλκη Καμπανού» - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (30/8) στη Θεσσαλονίκη στην ίδια οδό που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, καθώς ομάδα ανήλικων ξυλοκόπησε 14χρονο για τα μάτια ενός κοριτσιού, όπως μεταδίδει το MEGA.

Η επίθεση στον 14χρονο σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης. Τότε δύο παιδιά 14 ετών προχωρούσαν στον δρόμο ενώ ο ένας εκ των δύο είχε μία λεκτική αντιπαράθεση με ένα κορίτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Μετά την αντιπαράθεση αυτή, πλησίασαν τον 14χρονο μία ομάδα επτά ανήλικων παιδιών κι άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα. Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Οι γονείς του ανήλικου που δέχθηκε την επίθεση προχώρησαν σε μήνυση κατ’ αγνώστων και οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης και μάλιστα σήμερα ενδέχεται να συλλέξουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Πηγή

5 σχόλια:

  1. Με τις αστείες ποινές που δέχονται οι χουλιγκαν που σφάζονται στο δρόμο για τις ομάδες όλα αυτα θα συνεχίσουν να γίνονται.
    αν δεν επιβληθεί κλείσιμο όλων των συνδέσμων , ουτε ενας να μην μην μεινει ανοικτος και αν οι ποινες δεν γινουν τουλαχιστον απο 30 χρόνια ως ισοβια που θα μενει ο αλλος ομως μεσα και δεν θα βγαινει στα 12 χρονια , θα υπαρξουν πολλοι αλκηδες ακομα δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει αυτό το οποίο λες με το πραγματικό περιστατικό εκτός τόπου και χρόνου

      Διαγραφή
  2. Μόνο με δραστικά μέτρα θα βρεθεί λύση.....άμεση φυλάκιση των δραστών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχχχδ Παναγία μου λέμε ότι ο πλανήτης είναι στα χειρότερα του κ περιμένουμε από τα μικρά παιδιά τις νέες γενιές να τα αλλάξουν όλα κ αυτά είναι χειρότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μενα μου ετυχε αυτο το συμβαν στην ηλικια των 17. Οταν δεχεσαι μπουλιγκ απο μεγαλυτερους η απειλες τις συγνωμες δεν τις κανεις δεχτες. Και επισης διακοπτεις τελειως τις επαφες με τους εμπλεκομενους για χρονια. Γιαυτο να πειτε στα παιδια σας οταν ειναι να βγουν με καποια φιλη τους να πηγαινουν σε μερη οπου υπαρχει κοσμος και οχι σε απομακρα μερη για λογους ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ