Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Τάσος Πρωτοψάλτου με υπέρκομψη εμφάνιση σε κονσέρτο κλασικής μουσικής στη Βέροια

Υπέρκομψη εμφάνιση του Τάσου Πρωτοψάλτου απολύτως ταιριαστή με τη βραδιά κλασικής μουσικής που παρουσιάστηκε στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας με σολίστ τον πιανίστα Παναγιώτη Τροχόπουλο.

Ο πιο καλοντυμένος της βραδιάς ο διεθνής σκηνογράφος και ενδυματολόγος παραδίδει μαθήματα στυλ και υψηλής αισθητικής σε κάθε εμφάνιση του. Μαύρο sur mesure κουστούμι, πουκάμισο tuxedo φορεμένο χαλαρά έξω από το παντελόνι, μαύρα λουστρίνια φορεμένα στην καλοκαιρινή τους εκδοχή χωρίς κάλτσες, δαχτυλίδια από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη καθώς και τσάντα / πορτοφόλι με το μοτίβο γνωστού οίκου στην ύφανση του. 

Τον Τάσο Πρωτοψάλτου συνόδευε ο πολυαγαπημένος του αδερφός με επίσης απόλυτα κομψή εμφάνιση με καλοκαιρινό σύνολο στη φημισμένη παλέτα των miami colours.

Σε ένα διάλειμμα μεταξύ των υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και εξωτερικό ο διεθνής Βεροιώτης καλλιτέχνης λάμπρυνε με την παρουσία του τη βραδιά κλασικής μουσικής στην πολυαγαπημένη του Βέροια.



10 σχόλια:

  1. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με ένα άσπρο πουκάμισο, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να παραδώσει μαθήματα στυλ.Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για στυλ εφόσον φορούσε το μαύρο κοστούμι με ένα πουκάμισο με σχέδια -ριγές, λουλούδια, λαχούρια, polka dots ή γεωμετρικά σχέδια,στα χρώματα του μαύρου, λευκού ή γκρι, ώστε η αντίθεση να μην είναι έντονη με το κοστούμι.Επίσης θα μπορούσε να προσθέσει στην τσέπη του σακακιού ένα τετράγωνο μαντήλι (pochette). Τότε ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για στυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προβληματα της πολης μας και της χωρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας γλεντας Βεροιώτη... Ότι ναναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καλύτερος σκηνογράφος και ενδυματολόγος! Μπράβο σας κ. Πρωτοψάλτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα λές. Εγώ ψάχνω μπροστά και τίποτε. Εξαφανίστηκε. Κάτι κακίες οτι σταμάτησε και μάζευε τζιρνίκια για το δρόμο, δεν τα δίνω σημασία.

      Διαγραφή
  6. Η Ελλάδα καίγεται και ο άλλος "καίγεται" για το ντύσιμο κάποιου κοσμικού ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή και αν δεν είναι ειδησάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ