Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Γιώργος Καραμίχος επιστρέφει στο «Πες τη λέξη» - Ποιοι κάνουν το ποδαρικό;

Ο Γιώργος Καραμίχος επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ με το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη».

Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:15, στη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στην πρώτη εκπομπή της σεζόν τους ηθοποιούς Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργο Παράσχο, Καλή Δάβρη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την πρεμιέρα του «Πες τη λέξη»

«Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, το "Πες τη λέξη" αρχίζει και o Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής, τους ηθοποιούς Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργο Παράσχο, Καλή Δάβρη.

Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στον μεγάλο τελικό γύρο, με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του "Πες τη λέξη", που πλέον ανέρχεται στις 58.500 ευρώ.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του "Πες τη λέξη", το οποίο ανέρχεται στις 60.000 ευρώ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ