Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαράζ ελέγχων και προστίμων από την Τροχαία Βέροιας - Στο στόχαστρο «πειραγμένες» εξατμίσεις, ηχορύπανση και παράνομα παρκαρισμένα

Σε εντατικούς ρυθμούς κινείται η νέα διοίκηση της Τροχαίας, καθώς εδώ και μερικές ημέρες πραγματοποιείται μπαράζ ελέγχων σε αυτοκίνητα και μηχανάκια, με σκοπό την διατήρηση της τάξης και την ασφάλεια των πολιτών.

Στο στόχαστρο της ηγεσίας του Τ.Τ. Βέροιας έχουν μπει «πειραγμένα» μηχανάκια και αυτοκίνητα, καθώς και παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ στο κέντρο της Βέροιας που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία, με τους ιδιοκτήτες τους να βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινές και άλλα διοικητικά μέτρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, μόλις το πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου, Παρασκευή 1, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., οι οποίες αφορούσαν σε, θορυβώδεις εξατμίσεις, διατάραξη από δυνατή μουσική στο αυτοκίνητο, καθώς και επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου, άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν επί της οδού Ανοίξεως, όπου αφαίρεσαν πινακίδες και επέβαλαν πρόστιμα σε παράνομα παρκαρισμένα οχήματα κατά μήκος της οδού.

Να σημειωθεί πως την όλη αστυνομική επιχείρηση ηγείται και επιβλέπει προσωπικά ο νέος Διοικητής της υπηρεσίας Θωμάς Νιώπας, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τα συνεργεία αγκυροβολημένος στα σημεία ελέγχων. Το ρεπορτάζ του veriotis.gr αναφέρει πως οι εντατικοί έλεγχοι, όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα επεκταθούν και σ' άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

20 σχόλια:

  1. Όλοι είμαστε καθημερινοί μάρτυρες ότι όλες αυτές οι ανακοινώσεις της τροχαίας δεν ισχύουν. Κάθε βράδυ στην περιφερειακή γίνονται κόντρες, οι γύφτοι κυκλοφορούν με τα ηχοσυστήματα στην διαπασών, οι δε δρόμοι εκτός κεντρικών οδών είναι απροσπέλαστοι από παράνομες σταθμεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο προηγούμενος διοικητής της τροχαίας πού μετετέθη;

      Διαγραφή
  2. Θα γίνει ποτέ καμιά ενέργεια για το πρόβλημα των θέσεων παρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μην εμενες κεντρο ρε!! μηπως να στο πλενουμε κιολας;

      Διαγραφή
    2. Τι ωραία. ότι δεν είναι δικό μας πρόβλημα το αφορίζουμε. Συγχαρητήρια φιλαράκο. Οπότε και αυτόν που μένει στο χωριό, όταν αργήσει το ασθενοφόρο να πάει, θα του πούμε να μην έμενες στο χωριό;

      Διαγραφή
    3. εισαι πολυ μικρομυαλος το να βαζεις το ασθενοφορο στην ιδια κατηγορια με το να ψαξεις παρκινγκ σε αλλη γειτονια!!

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς εμείς στην Αλεξάνδρια δεν έχουμε τέτοια προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας τα κλεβουν κατευθειαν οι γυφτοι ε;

      Διαγραφή
    2. συνεχεια κανουν μπλοκο κατω στα μικελ

      Διαγραφή
  4. Καλά θα κάνει η τροχαία να κάνει μπλόκο και στην Φιλλιπουπολεως,κάθε βράδυ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα τα αυτοκίνητα με τέρμα την μουσική και τα γκάζια,πάνω κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε όλη την πιερίων τρέχουν λες και δε θα προλάβουν! Κάποτε ,γινόταν κ καν1 μπλόκο ! Έχει 2 Χρόνια να φανούν! Να ελέγχουν λίγο το δρόμο που παρκάρουν πάνω σε διαβάσεις! Κτλ, κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε πρώτοι για τις ''καρέκλες'' και για βαρύγδουπες ανακοινώσεις, επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ κύριε διοικητά της τροχαίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιπλέον, ένα βράδυ κατά τις 10.30 ας κάνουν ένα μπλόκο στο τέρμα της Αμπελοκήπων να δουν τι ανεβαίνει, με πόσα ανεβαίνουν στο κοντέρ αλλά και πόσο θόρυβο από εξατμίσεις και ηχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μαζέψετε τους γυφτους δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ότι ο βεροιωτης χαίρεται που τα 🐖 κυνηγάνε πιτσιρικάδες με μηχανάκια αντί να επικεντρωθουν στα πραγματικά πρόβλημα είναι λίγο μαλάκια. Κλασική τακτική των συστημηκων μεσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε να κλάψεις που ο Μητσοτάκης πήρε 41..

      Διαγραφή
    2. με στημένες εκλογές και εγώ θα μπορούσα να πάρω 141% αν είχα τα λεφτά του λαού

      Διαγραφή
  10. Τα κατασχεμένα τοποθετήστε τα στην πρέσα για διάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε Σαββατοκύριακο η Μητροπόλεως γίνεται πίστα παρανόμων με φτιαγμένα μηχανάκια και μηχανές όλο το 24ωρο. Κοντράρονται από την διασταύρωση με Ελιάς μέχρι το Ρολόι και πάλι πίσω. Συνέχεια. Επίσης οι οπαδοί της ρόμα κοντράρονται με αυτοκίνητα σαράβαλα με τις μουσικές στο τέρμα. Μαζέψτε τους επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια βόλτα της τροχαίας στην Ανοιξε
    ως στο ύψος Αγίων Αναργυρων ειδικά βραδινές ώρες θα βοηθούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ