Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μούρτης: «Αθάνατος στη μνήμη μας Αλέξανδρε!»


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Ημαθία, το πρωί του Σαββάτου, η είδηση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε την ζωή του 44χρονου Αστυνομικού Αλέξανδρου Τζιμούλη. 

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, εξαίρετος και μάχιμος αστυνομικός του Α.Τ. Αλεξάνδρειας, πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρού, δραστήριος και αγαπητός στην κοινωνία, ο άτυχος Αλέξανδρος Τζιμούλης παρασύρθηκε με την υπηρεσιακή μηχανή του από ΙΧ το πρωί του Σαββάτου στην Αλεξανδρεια, αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Βέροιας. 

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Λουτρό (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του συναδέλφου του εξέδωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, αναφερόμενος και για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. 

Αναφέρει συγκεκριμένα:




«Υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις τι να πεις…

Η είδηση της απώλειας του Αλέξανδρου μεταδόθηκε σαν αστραπή!

Ενας εξαιρετικός άνθρωπος και ταυτόχρονα ένας εξαίρετος συνάδερφος έφυγε από κοντά μας!

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές και δύσκολα θα τις αποβάλλουμε από τις μνήμες μας.

Ο επικήδειος του Διοικητή του, ο πένθιμος ήχος της αστυνομικής μπάντας και η όψη των 4 ανηλίκων ορφανών θα μείνουν εικόνες για πολύ καιρό χαραγμένες στο μυαλό μου!

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τους κ.κ. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Σκλάβο Σπυρίδων και τον Γενικό ΓΕΠΑΔΚΜ Τζήμα Γεώργιο, οι οποίοι πέραν του γεγονότος ότι παρευρέθηκαν στη νεκρώσιμο ακολουθία (κι όμως το έχω ζήσει ως μη δεδομένο), άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου για αντικατάσταση της διμοιρίας υποστήριξης της ΔΑ Ημαθίας η οποία ειχε προγραμματιστεί την ημέρα της κηδείας να μεταβεί για εργασία στο Βόλο!

Έδωσαν την ευκαιρία στους συναδέρφους του Αλέξανδρου, να του πουν το τελευταίο αντίο!!!

Ο Αλέξανδρος έμελλε να είναι το 145 μέλος της Οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας που «πέφτει» εν ωρα καθήκοντος…Κάνοντας μια εργασία η οποία έως και σήμερα δεν έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη…

Αν Οχι τώρα;;; Πότε;;;

Πεδίον δόξης λαμπρό η επικείμενη Ένστολη Διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας με μπροστάρη την ΠΟΑΣΥ την 8η του Σεπτέμβρη!

Συνάδερφοι, Ελάτε να γράψουμε ιστορία με την παρουσία μας!

Η αναγνώριση της επικινδυνότητας ειναι αυτή που θα τιμήσει τους νεκρούς εν ώρα καθήκοντος συναδέρφους μας!

Αθάνατος στη μνήμη μας Αλέξανδρε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ