Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για τη νέα σχολική χρονιά


Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνει η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Ευθυμία Γώτη.

«Η 11η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Είναι η αρχή μιας συνεχούς προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης και της αρετής, αναγκαία εφόδια στη ζωή όλων.

Είμαι βέβαιη ότι οι εκπαιδευτικοί και αυτό το σχολικό έτος θα εργαστούν με ζήλο και ενθουσιασμό, όπως έκαναν μέχρι τώρα, στοχεύοντας στην πρόοδο των παιδιών που είναι ο προορισμός του ανθρώπου.

Σ' αυτόν τον αγώνα, αδιαμφισβήτητα η συμπαράσταση των γονέων είναι σημαντική και απαραίτητη ώστε να μεταλαμπαδευτούν όχι μόνο γνώσεις, αλλά αξίες και ιδανικά.

Κοινός στόχος όλων, εκπαιδευτικών, γονέων, διοίκησης, η ανέλιξη των παιδιών! Γιατί Η μόνη σωτηρία που μπορεί να έρθει στον κόσμο είναι από τα παιδιά, γιατί τα παιδιά κάνουν τους ανθρώπους (Montessori).

Καλή σχολική χρονιά!»

7 σχόλια:

  1. Για να πάει καλά η χρονιά καλό είναι να ξεκινήσει με καμία αποχή, ή με καμία πορεία και συγκέντρωση, γιατί ολόκληρο καλοκαίρι που κάθονταν ξέχασαν πως είναι οι απεργίες και οι αποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκπαιδευτικοί που πράττουν το τόσο σημαντικό ρόλο είναι οι μόνοι που δεν παίρνουν αύξηση,δώρα κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνε δεν πάνε στο σχολείο τα παιδιά μας, το ίδιο είναι.
    Δεν μαθαίνουν τίποτα.
    Το 90% των εκπαιδευτικών είναι ακατάλληλοι για το επάγγελμα-λειτούργημα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω να γένει η πρώτη απεργία 27 Οκτωβρίου γιατί η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 27 Οκτωβρίου είναι έτσι και αλλιώς σχολική γιορτή. Βρες άλλη ημερομηνία. Πρέπει να σε καίει πολύ που δεν έγινες δάσκαλος.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον πρέπει να γίνει η απεργία Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, αφού την Παρασκευή θα κάνουν την δήθεν εθνική εορτή της μίας ώρας και μετά στις καφετέριες έξω για φραπέ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ