Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή! Άπλωσαν τα πλοκάμια τους και στην Ημαθία οι «μαϊμού» λογιστές με τα Market Pass


Καθημερινό πλέον το φαινόμενο - Θύμα και νεαρή Βεροιώτισσα
Καθημερινά είναι πλέον τα περιστατικά απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, από λογιστές «μαϊμού» που με πρόσχημα την χορήγηση του market pass, κλέβουν χρήματα από τους λογαρισμούς των θυμάτων.

Θύμα των επιτήδιων έπεσε την Τρίτη 5/9 και μια νεαρή Βεροιώτισσα, που όπως κατήγγειλε στο veriotis.gr, άγνωστο άτομο της τηλεφώνησε το μεσημέρι, από ελληνικό αριθμό κινητού, και προσποιούμενος συνεργάτη του λογιστή της και προκειμένου να προχωρήσει στην πληρωμή του market pass, της ζήτησε να μπει στον τραπεζικό της λογαρισμό και να πληκτρολογήσει κάποιον αριθμό για να προχωρήσει η κατάθεση των χρημάτων.

Η Βεροιώτισσα ευτυχώς αντιλήφθηκε εγκαίρως την απάτη και δεν κατάφεραν να της αποσπάσουν χρήματα, ενώ επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο απατεώνας.

2 σχόλια:

  1. Ρομά και Βούλγαροι. Και έτυχε να παριστάνει την τραπεζική υπάλληλο για δήθεν δάνειο 72 Χρόνη Γερμανίδα η οποία κατάφερε να εξαπατήσει ηλικιωμένο από Κατερίνη και έχασε 2750 ο ηλικιωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας Βούλγαρος από Ρόδο έτυχε να εξαπατήσει ηλικιωμένους τηλεφωνικά στην Κατερίνη. Να είστε προσεκτικοί. Τους κωδικούς e-banking και τους αριθμούς της κάρτας δεν θα τους δίνετε και ούτε δεν θα τους λέτε τηλεφωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ