Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Φεστιβάλ ARTVILLE στη Νάουσα συμμετείχε η M.A.μ.A.


Στο Φεστιβάλ «ARTVILLE - Ten Years Together -Back to School», που διοργανώθηκε το τριήμερο 8-10 Σετπεμβρίου στην Τεχνόπολη Νάουσας, συμμετείχε ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυστισμό (ΜΑμΑ) Βέροιας.


Το κιόσκι του ΜΑμΑ επισκέφθηκαν πολλοί φίλοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο το συλλόγου,να γίνουν αρωγά και τακτικά μέλη και να συνδράμουν στο έργο του ως εθελοντές.


Όλες οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό πάρκο Νάουσας και στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας με την συνδιοργάνωση του δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας και υπό την αιγίδα και οικονομική στήριξη του υπουργείου πολιτισμού και της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές του φεστιβάλ και ιδιαίτερα το κύριο Νίκο Βαδούρη και τη κυρία Άννα Χλωροτύρη για τη πρόσκληση, την όμορφη υποδοχή και φυσικά όλους τους φίλους που μας επισκέφθηκαν», αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου του ΜΑμΑ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ