Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και η ΜΑμΑ στον Αργυρό!

Την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023, παρακολούθησαν τα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνα Ατόμων και Αυτισμό ΜΑμΑ Βέροιας.




Όπως αναφέρει και το Δ.Σ. του ΜΑμΑ,

«Τα παιδιά μας πέρασαν μια μαγική βραδιά στη συναυλία Κωνσταντίνου Αργυρού στα πλαίσια του Elpida Tour στο γήπεδο της Βέροιας.

Είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τη Μ.Α.μ.Α και τις ανάγκες των παιδιών μας.


Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και κυρίως τον κύριο Βαγγέλη Βασιλειάδη από την εταιρεία Box Art Culture Productions για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία, ώστε τα παιδιά μας να απολαύσουν τη συναυλία χωρίς να αναστατωθούν και δυσφορήσουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας καλοδέχτηκε, συνομίλησε και τραγούδησε μαζί μας κάνοντας τα παιδιά μας ιδιαίτερα χαρούμενα, αφού βρέθηκαν κοντά στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε πολύ!»








3 σχόλια:

  1. Τα πάντα στον βωμό της ψεύτικης αυτοπροβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε μάγκα,μπράβο. Εύχομαι σε όσους σου έριξαν τόση λάσπη εδώ στη Βέροια,να πήραν την απάντηση αν και πάντα υπάρχουν άνθρωποι που δε ξέρουν ότι αυτό στο κεφάλι τους μέσα λέγεται μυαλό και να είναι ευγνώμων που το έχουν έστω και μικρό.ο θεός να σου δίνει χαρές και δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νόμιζα ότι ήταν ο Κασσελακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ