Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυκλοφορούν τα διαρκείας της Βέροιας

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Βέροιας. Όπως ενημέρωση ο Σύλλογος, από την ερχόμενη Τετάρτη (13/9), τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας θα είναι έτοιμα προς διάθεση στο κοινό. Το φθηνότερο θα κοστίζει 50€ και θα αφορά τις κερκίδες 4-5 και το πέταλλο, ενώ στη σκεπατσή η τιμή ορίζεται στα 150€ και στα VIP στα 300€.

Τα σημεία πώλησης είναι:

  • La Cucina
  • La Primavera
  • Space Gym
  • Draw Cafe

Οι τιμές καθορίζονται ως εξής:

  • Σκεπαστή VIP 300 ευρώ
  • Σκεπαστή κερκίδα (1-3) 150 ευρώ
  • Κερκίδα 4,5 και πέταλο 50 ευρώ

«Αγαπώ την ομάδα…!!! Στηρίζω έμπρακτα την φετινή προσπάθεια…!!!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Βέροια.

5 σχόλια:

  1. Αυτες τις τιμες αυτος που τις σκεφτηκε μαλλον δε ζει στη Βεροια. Εκτος πραγματικοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας παρει ο καθε γονιος απο 10 λοιπον. Ευκαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχετε ξεφυγει. Θα δωσει ο φιλαθλος 150 για να βλεπει τα αμουστακα και τους σαρανταρηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειχατε εστω ενα σοβαρο ανθρωπο εκει φετος θα σας εξηγουσε οτι το διαρκειας πρωτιστως ειναι κινητρο για να ερθει καποιος στο γηπεδο και να δει αγωνες σε συμφερουσα τιμη. Μαζι του θα παρει κι εναν ή και δυο φιλους άρα το εσοδο για την ομαδα ειναι πολλαπλασιο. Τα 50 ευρω ειναι καλά για τα πιτσιρικια. Τα υπολοιπα πανακριβα. Πρωτα φτιαχνεις ομαδα με σοβαροτητα και μετα ζητας τετοια. Το οτι αναλαβατε για τοπικο και απο δικο σας λαθος βρεθηκατε στη Γ δεν ειναι δικαιολογια και ουτε αφορα τον φιλαθλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακως τα διαρκειας δεν ειναι ονομαστικα. Να ξεραμε ποιοι τελικως στηριζουν την ομαδα ειδικα απο τους δικαστες του πληκτρολογιου, τους πρωην ποδοσφαιριστες,τους παλαιμαχους κι ολους οσους βολευτηκαν και βολεψαν μεσω της ομαδας ολα τα χρονια που περασανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ